Uw reactie

Dit is de officiële website van de gemeente Oost Gelre. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat fout is of verouderd? Of hebt u ideeën? Laat het ons weten.

Geef uw mening

Door te klikken op een smiley op een pagina kunt u aangeven hoe tevreden u bent over een webpagina of webformulier. Er volgt dan een korte lijst met vragen. U kunt ook uw opmerkingen hier doorgeven. 

Anoniem

Uw reactie is altijd anoniem, tenzij u ons laat weten wie u bent of wanneer u specifiek verzoekt om contact met u op te nemen.

Internetsites / informatiebronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente is niet aansprakelijk voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op websites en/of informatiebronnen van derden.

Wat doen wij met uw reactie?

Uw reactie geeft ons inzicht in die zaken die we kunnen verbeteren of juist goed doen. Eenvoudige aanpassingen zijn vaak snel te maken. Soms kost het meer inspanning en dus ook tijd (of geld) om zaken aan te passen naar uw wensen.