Sociaal Team Oost Gelre

Het Sociaal Team is er voor álle inwoners van Oost Gelre. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, financiën, wonen, (mantel)zorg, opvoeden, uw gezin of relatie. We helpen u graag op weg. 

In het Sociaal Team werken medewerkers met verschillende achtergronden samen. Bijvoorbeeld specialisten op het gebied van Wmo, jeugd, ouderen en cliëntondersteuning. We hebben daarnaast veel contact met organisaties, zoals huisartsen, zorgaanbieders en wijkverpleegkundigen.

Hoe werken wij?

U neemt contact op met het Sociaal Team. Met een medewerker bespreekt u uw vraag en uw situatie. Samen kijken we naar wat er nodig is. Als er ondersteuning nodig is, kijken we ook naar wat u zelf nog kunt doen en naar wat mensen in uw omgeving (familie, vrienden of buren) kunnen doen. Heeft u een voorziening nodig, zoals een rolstoel of een aanpassing aan uw woning? Dan helpt één van de medewerkers van het Sociaal Team u verder.

Neem gerust contact met ons op

We zijn bereikbaar via telefoon en e-mail (sociaalteam@oostgelre.nl) .
Ook kunt u het online contactformulier invullen of langskomen.
Op een mail of het contactformulier ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie.

Gemeentehuis Oost Gelre
Varsseveldseweg 2, 7131 BJ Lichtenvoorde
Bekijk deze locatie op kaart

Bereikbaarheid
Per telefoon
Op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur via telefoonnummer (0544) 39 36 16

Wijziging door Coronavirus
De Sociaal Team-medewerkers leggen tot nader orde/bericht géén huisbezoeken af (behalve als het echt niet anders kan). In plaats van huisbezoeken vinden onderzoeken zoveel mogelijk telefonisch plaats. Of ze worden uitgesteld tot latere datum.

Samen in Oost Gelre

Wilt u meer informatie over zorg, welzijn en meedoen? Kijk dan op www.sameninoostgelre.nl