Sociaal Team Oost Gelre

U kunt bij het Sociaal Team terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, financiën, wonen, vervoer, (mantel)zorg, opvoeden, uw gezin of relatie.

Bereikbaarheid Sociaal Team

Op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur via telefoonnummer (0544) 39 36 16 of stuur een mail naar sociaalteam@oostgelre.nl.

U bent van harte welkom op het inloopspreekuur

  • Elke dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Groenlo, bij het Vincentiushuis (Ruurloseweg 13b)
  • Elke donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Lichtenvoorde, bij Den Diek (Dijkstraat 30)

Uiteraard kunt u ook nog steeds een afspraak maken met het Sociaal Team op het gemeentehuis in Lichtenvoorde, of een afspraak maken voor een huisbezoek.

Iemand meenemen

Als je een afspraak hebt met een medewerker van het Sociaal Team dan kun je altijd iemand vragen om bij het gesprek aanwezig te zijn. Dit kan iemand zijn uit jouw persoonlijke netwerk, zoals een familielid of een vriend.  Kan er niemand mee uit jouw eigen omgeving, dan kun je gebruik maken van een onafhankelijke cliëntondersteunerexterne-link-icoon. Stichting MEE verzorgt de onafhankelijke ondersteuning voor Oost Gelre. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op mee.nlexterne-link-icoon.

Samen in Oost Gelre

De website Samen in Oost Gelre helpt u op weg met informatie en ondersteuning op het gebied van geldzaken, wonen, vervoer, welzijn, opvoeden, zorg en meedoen.  Ook vindt u daar meer informatie over het Sociaal Team.