Heeft u schulden? Er is hulp!

30 mei 2024
Nieuws

De vrijwilligers van Schuldhulp Op Maat komen vaak in contact met mensen met (veel) schulden. Dat betekent voor mensen vaak veel stress, gepieker en slapeloze nachten. Soms maken mensen afspraken met schuldeisers, terwijl vooraf eigenlijk al duidelijk is dat zij deze afspraken niet na kunnen komen. Het gevolg is vaak een deurwaarder op de stoep met extra (hoge) kosten.

Bent u inwoner van Oost Gelre en zit u in zo’n zelfde situatie? Of bent u bang dat u daar binnenkort in terecht komt? Neem dan contact op met Schuldhulp Op Maat. Dit is een vrijwilligersorganisatie die inwoners van onze gemeente helpt met financiële administratie, hulp bij budgetteren en schulden. Deze hulp is gratis en vrijblijvend.  

Hoe werkt het?  

  1. U neemt contact op met Schuldhulp Op Maat 
  2. U krijgt een vrijblijvend intakegesprek 
  3. U besluit na het gesprek of u de hulp wilt ontvangen

Wilt u hulp van Schuldhulp Op Maat? Dan krijgt u begeleiding van een maatje. Hij of zij brengt samen met u de maandelijkse inkomsten en uitgaven in beeld. Ook kijkt het maatje of u van alle regelingen gebruik maakt. U krijgt weer overzicht en rust.

Neem contact op 

Heeft u interesse in de hulp van Schuldhulp Op Maat?  Bel dan naar Jan Relker (06 - 12 02 01 85) of Jan Onnink (06 – 25 22 05 24). U kunt ook mailen naar schuldhulpmaatjegroenlo@live.nl. Zij helpen u graag op weg!