E-mailservice Berichten over uw Buurt

08 mei 2024
Nieuws

Berichten uw buurt

Bent u 25 jaar of ouder? En heeft u een e-mailadres opgegeven in MijnOverheid? Dan ontvangt u in de week van 13 tot en met 17 mei een e-mail van Overheid.nl over de mailservice ‘Berichten over uw Buurt’.

Veel besluiten die de overheid neemt hebben direct invloed op uw woonomgeving. De gemeente en andere overheidsorganisaties, zoals de provincie en het waterschap, zijn verplicht deze besluiten (digitaal) bekend te maken. Heeft u een e-mailadres opgegeven in MijnOverheid en woont u in Oost Gelre? Dan ontvangt u vanaf half mei elke week een e-mail met de bekendmakingen uit uw buurt. 

U krijgt een welkomstmail 

In de week van 13 tot en met 17 mei ontvangt u een welkomstmail met alle informatie die u nodig heeft. U kunt zelf instellen hoe vaak u e-mail wilt ontvangen. En ook hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden.

Berichten over uw Buurt ontvangen

Heeft u geen welkomstmail ontvangen, maar wilt u toch de Berichten over uw Buurt ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via Overheid.nlexterne-link-icoon.

Controleer altijd eerst de verzender van de mail

U ontvangt de e-mail van Overheid.nl. In deze e-mail staan links naar websites zodat u makkelijk en snel toegang heeft tot informatie. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte e-mails proberen zij u te lokken naar valse websites (phishing). Controleer daarom altijd eerst de verzender (noreply@overheid.nl) voordat u op een link klikt.