Advies en financiering voor ondernemers

Advies en financiering voor ondernemers

Het Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ) is de adviesorganisatie in de Achterhoek en Twente voor de bevordering van ondernemerschap. Het ROZ werkt in opdracht van gemeenten, waaronder Oost Gelre. De kracht van het ROZ is om u op maat te begeleiden richting een succesvolle start van uw bedrijf.

Wilt u zelf uw ambities en dromen waarmaken en een bedrijf starten, of uw diensten aanbieden als zzp’er? Een eigen bedrijf runnen is spannend, uitdagend en vooral leuk! Maar een onderneming starten vergt tijd, een goede voorbereiding en veel energie. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken?

Dan bent u bij het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) aan het juiste adres voor:

  • Advies en begeleiding bij succesvol zakendoen en het schrijven van het ondernemingsplan
  • Coaching door ervaren (oud) ondernemers vanuit de praktijk
  • Trainingen op het gebied van het starten met een eigen bedrijf, financiën & administratie, succesvol verkopen en belastingen & verzekeringen.
  • Administratie
  • Bedrijfskredieten
  • Tijdelijke inkomensondersteuning

Financiering (Bbz) voor ondernemers in problemen

Ondernemers uit Oost Gelre in (tijdelijke) financiële problemen kunnen bij ROZ terecht. ROZ voert het Bbz (Besluit bijstandverlening zelfstandigen) uit voor Oost Gelre. Deze regeling biedt financiële mogelijkheden voor ondernemers in problemen. De regeling kent ook mogelijkheden voor oudere ondernemers, ondernemers die stoppen met het bedrijf en starters vanuit een uitkering.

Meer informatie

Meer informatie over het ROZ vindt u op de website van ROZexterne-link-icoon. U kunt ook een bezoek brengen aan de Achterhoekse vestiging van het ROZ:

Adviespunt voor Ondernemen
Loopbaanplein Oost Achterhoek
Burgemeester Bosmastraat 7
7101 DE Winterswijk

Het ROZ is hier van maandag t/m donderdag aanwezig. U kunt ook een afspraak maken door te bellen: 074 -241 5100 of mailen: info@rozgroep.nl