Vrijwilligerswerk en mantelzorg

Bent u vrijwilliger of mantelzorger en wilt u advies of ondersteuning? Of wilt u zelf als vrijwilliger aan de slag. Dan kunt u terecht op Samen in Oost Gelre

Mantelzorger

Wanneer u te maken heeft met langdurige of intensieve zorg voor een naaste, komt er vaak veel op uw pad.  Belangrijk is dat u het zelf kunt volhouden. En dat is niet in alle situaties even gemakkelijk. Bovendien krijgt u vaak te maken met veranderingen en komen er nieuwe vragen op u af.  Op Samen in Oost Gelreexterne-link-icoon vindt u welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn voor mantelzorgers. 

Vrijwilligers

Door de inzet van vrijwilligers hebben wij een rijk verenigingsleven. Vrijwilligers zijn van groot belang voor het in stand houden van deze verenigingen. Daarnaast spelen vrijwilligers een belangrijke rol bij het ondersteunen van kwetsbare inwoners.

Vrijwilligersprikbord

Op ons Vrijwilligersprikbordexterne-link-icoonvindt u een overzicht van de actuele vrijwilligersvacatures in Oost Gelre. U kunt zich hier ook aanbieden als vrijwilliger en reageren op de vacatures.