Park Vossenburcht Lievelde

In Lievelde gaat gebouwd worden! In de video’s hieronder kunt u een virtueel kijkje nemen in de plannen voor de nieuwe woonwijk Park Vossenburcht. Het gaat globaal om het park tussen het spoor en het Bernard Vos Clubhuus.

In de plantoelichting leest u meer informatie over het plan. We ontvangen graag uw ideeën en opmerkingen die het plan nog beter kunnen maken. Daartoe kunt u het reactieformulier invullen.

Het idee is om 16 woningen te realiseren aan 2 hofjes. Deze sluiten aan bij de behoeften en bestaan uit een mix van vrijstaande woningen, starterswoningen en seniorenwoningen. Ook zijn duurzaamheidseisen opgenomen, zoals gasloos wonen, een laag energieverbruik en een goed leefklimaat. Daarnaast hebben we ook het Lokaal voor Verlof meegenomen. Dat staat uiteraard los van de woningbouwplannen, maar maakt straks wel onderdeel uit van de visie park Vossenburcht.

De plannen voor Vossenburcht zijn het resultaat van goed overleg met Lievelds Belang en direct omwonenden. Normaal gesproken presenteren we de plannen 'live' in een bijeenkomst met belangstellenden. Door de coronacrisis is het nu helaas niet mogelijk zo'n bijeenkomst te houden. Daarom nu deze online presentatie.
 

Impressie Park Vossenburcht