Project Regenboogbuurt Lichtenvoorde in beeld

Aannemersbedrijf Kormelink begint in het eerste kwartaal van 2024 met de bouw van zestien woningen op de plek van de voormalige Regenboogschool in Lichtenvoorde. In samenwerking met de gemeente Oost Gelre en regionale partners. Met deze videoexterne-link-icoon nemen we jullie visueel mee in het plan voor de Regenboogbuurt. Het project is ontworpen door Beltman Architecten in samenwerking met de Hofmeesters.

Op de plek van de voormalige Regenboogschool realiseren we zestien woningen. Een mix van woningen voor starters, gezinnen en ouderen (levensloopbestendige woningen). Op een locatie midden in het groen en waar noaberschap centraal staat. Het unieke van de Regenboogbuurt is dat jong en oud, gezinnen en alleenstaanden door elkaar heen wonen. Dit stimuleren we door beneden-bovenwoningen te bouwen waarbij de voordeuren naast elkaar zijn gelegen. Zo ontmoeten mensen elkaar dagelijks in de buurt. De woningen zijn omgeven door groen en hebben een eigen tuin of dakterras.

Betaalbaar wonen in het groen

Wonen in een groene omgeving én in een huis dat aan je wensen voldoet. Het gevoel alsof je op vakantie bent in je eigen buurt. Dat moet voor iedereen haalbaar zijn. Daarom kosten zes woningen in de nieuwe Regenboogbuurt maximaal € 250.000,- v.o.n. per woning met inachtneming van prijspeil september 2021. De andere tien woningen vallen in het middensegment qua prijs.

De Regenboogbuurt bestaat uit de volgende soort woningen:

  • 10 beneden-bovenwoningen, waarvan 5 levensloopbestendig
  • 6 levensloopbestendige woningen bestaande uit één laag met een kap

Wonen in de Regenboogbuurt?

Als u interesse heeft in een woning in de nieuwe Regenboogbuurt, stuur dan een mail naar regenboogbuurt@kormelinkbouw.nl. Kormelink Bouw houdt u dan op de hoogte van de voortgang en de inschrijvingsdatum voor start verkoop of verhuur.