Nieuws

Van

Tot en met

Informatieavond voor taxibedrijven over leerlingenvervoer

ZOOV bereidt zich voor op de aanbesteding van het leerlingenvervoer in de Achterhoek. Na de zomervakantie verzorgt ZOOV ook dit vervoer. Voor geïnteresseerde taxibedrijven is er donderdag 23 februari een informatieavond. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij Beusink recreatie in Lievelde.

Een carnaval van NIX: geen alcohol onder de 18!

Carnaval staat voor de deur. Dat betekent drie dagen en nachten volop feesten voor jong en oud. Carnaval is één van de momenten waarop veel kinderen hun eerste glas alcohol drinken. Hoe zorg je ervoor dat jouw puber zich ook tijdens de carnaval aan de NIX afspraak houdt?

Stapavond voor ouders bij City Lido

Op maandag 13 maart organiseren City Lido in Groenlo en IrisZorg een stapavond voor ouders bij City Lido, Kerkstraat 6 in Groenlo. Deze avond is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12- 18 jaar.

Gemeentelijke belastingen en wet WOZ

Eind deze week valt de aanslag gemeentelijke belastingen weer in de bus. Op de achterzijde van het aanslagbiljet staat veel informatie. Voor vragen kunt u bellen of mailen naar de gemeente. Vaak geeft een korte toelichting al veel duidelijkheid.

UPDATE - Mededeling gemeente n.a.v. veiligheid kunstgrasvelden

Namens het college van B&W toont wethouder Jos Hoenderboom begrip voor de onrust die is ontstaan bij sporters en ouders van jeugdspelers die op kunstgras spelen. Het college volgt de ontwikkelingen op de voet. Voor dit moment sluit het college zich aan bij de uitspraken die daarover door het RIVM (Rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu) en door de GGD Noord- en Oost Gelderland zijn gedaan.

Programma Lichtenvoorde vastgesteld door college

Het college van B&W heeft Programma Lichtenvoorde vastgesteld. Het college biedt het programma nu aan bij de gemeenteraad. Zodra de raad een positief besluit heeft genomen over het programma gaan we aan de slag met de projecten.