Werken bij de gemeente

Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, aantrekkelijke gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. En waar je volop gelegenheid en kansen krijgt je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken. Kortom, wat een ruimte om te groeien, te werken en te wonen, wat een ruimte om te leven! Hieronder vind je meer informatie over het werken bij de gemeente Oost Gelre. Voor meer informatie kun je ook contact met onze personeelsadviseurs opnemen.

Wat maakt werken bij Oost Gelre aantrekkelijk?

De gemeente Oost Gelre is een jonge gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent dat je een directe invloed uitoefent op de maatschappij en dat je altijd oog hebt voor onze burger.

Bewegingsruimte

Zo’n 190 medewerkers benutten hun talenten om onze burgers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een goede kwaliteit van dienstverlening is dan ook voor ons vanzelfsprekend! Werken bij Oost Gelre betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om je werk uit te voeren. Onze afdelingshoofden geven je de ruimte om te groeien. Werken bij Oost Gelre betekent dus bewegingsruimte voor jou!

Organisatieschema

In onderstaand pdf vind je ons organisatieschema.

Organisatieschema Oost Gelre (pdf - 189 kB)

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Oost Gelre betekent dat je beschikt over goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We investeren in persoonlijke opleidingen en organisatiebrede trainingen. We kennen een 36-urige werkweek, die je flexibel kunt indelen. Wil je alle arbeidsvoorwaarden nalezen? Bekijk dan de CAO Gemeenten.

Vacatures

Als er een vacature is, dan nodigen wij je graag uit hierop te solliciteren. Klik op het tabblad Vacatures voor ons actuele vacatureaanbod.

Open sollicitaties kun je sturen naar sollicitaties@oostgelre.nl.

Wij zoeken voor de afdeling Bedrijfsvoering, team Informatiemanagement een

Applicatiebeheerder Suite voor het sociaal domein (SVHSD)

(medewerker interne dienstverlening A)

voor 36 uur per week, tijdelijk voor de duur van 1 jaar (met uitzicht op vast)

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De gemeente wordt gevormd door twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit, samen met het tussenliggende landschap. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied, en kent economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Wij zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken wij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.

Onze organisatie van ongeveer 180 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In onze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. We werken duidelijk resultaatgericht waarbij wij aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij ons krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van Suite voor het sociale domein (SVHSD) voor de afdeling Onderwijs, Welzijn en Zorg. Je adviseert en ondersteunt de gebruikers bij het gebruik van SVHSD. Je spreekt de taal van de gebruikers en hebt affiniteit met de doelgroep zorg. Om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van de gebruikers, onderhoud je je contacten goed. Daarnaast ondersteun je, samen met collega’s, diverse projecten en processen die binnen de organisatie plaatsvinden op het gebied van applicatiebeheer. Je bent adviseur op het gebied van multimediale toepassingen. Kortom, je doet, denkt en ontwikkelt mee in onze digitale dienstverlening.

Je vertaalt vanuit de gedachte ‘gebruiker centraal’ wensen en suggesties naar digitale mogelijkheden. Daarvoor test en implementeer je nieuwe versies en patches van deze applicatie waarbij je er voor zorgt dat de applicatie naadloos aansluit op de actuele regelgeving. Je beschikt over goede adviesvaardigheden en je werkt graag in een team. Je hebt een sterk analytisch vermogen, om zo bedrijfsprocessen te vertalen naar de applicatie. Je houdt van pionieren en kunt de gebruiker, de ICT en de informatievoorziening met elkaar verbinden. Je volgt de nieuwste (online) ontwikkelingen op de voet. Bij meldingen/incidenten zoek je naar oorzaken en ga je oplossingsgericht te werk. Niet afwachten maar handelen vanuit jezelf, past bij jou. Je bent zowel schriftelijk als mondeling vaardig. Zorgdragen voor een optimaal berichtenverkeer (iWMO, iJW) is een belangrijk onderdeel. Vanzelfsprekend heb je de drive om je te blijven ontwikkelen binnen het snel veranderende vakgebied.

Je beschikt over een relevante opleiding op Hbo-niveau aangevuld met werkervaring in functioneel applicatiebeheer (bij voorkeur SVHSD) en het testen van informatiesystemen. Je bent bekend met de technieken en methoden van gegevensbeheer en van het gebruikte besturingssysteem en databasemanagementsysteem (Windows, Oracle). Je hebt ervaring met Centric applicaties, Cognos en/of SQL. Verder is het prettig als je ervaren bent met koppelingsmogelijkheden tussen applicaties en het onderhoud daarvan. Ook beschik je over ervaring met het uitwisselen van landelijk berichtenverkeer.

De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 8. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.127,00 (aanloopschaal 7) en maximaal € 3.520,00 (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek.

Sollicitatie

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Paul Bouwhuis, teamhoofd Informatiemanagement, telefoonnummer (06) 50 63 86 12. Vragen over de werving-/ selectieprocedure stel je aan Lisette Gerritsen, personeels- en organisatieadviseur, telefoonnummer (06) 39 07 38 13.

Solliciteer met een sollicitatiebrief en cv via sollicitaties.038076@werkeningelderland.nl. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 28 mei 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 11 juni 2020.

We vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het kunnen overleggen van deze VOG is een voorwaarde om bij ons te werken.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Studenten zijn van harte welkom bij Oost Gelre! Je kunt op één van de 4 afdelingen veel kennis en ervaring op doen voor je verdere (studie)loopbaan. Je ervaart hoe het is om bij een gemeente te werken en je levert een bijdrage aan onze dienstverlening. Jij kan van ons leren, maar wij ook van jou! We maken dan ook graag tijd en energie vrij om je te begeleiden.

Lees het ervaringsverhaal van stagiaire Marlot van Balveren: Stage bij de gemeente: ‘Veel diverser dan ik dacht!’ (pdf - 168 kB)

Meld je aan!

Hebben we je interesse gewekt? Je kunt contact opnemen met onze contactpersoon voor stages en afstudeeropdrachten Wenke Jansen, tel. (0544) 39 35 25, e-mail: w.jansen@oostgelre.nl.
Je mag ook gelijk het sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht invullen. Mail het formulier samen met je cv naar sollicitaties@oostgelre.nl en we nemen contact met je op!

Sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht (OpenDocument Text - 87 kB).