Werken bij de gemeente

Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, aantrekkelijke gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. En waar je volop gelegenheid en kansen krijgt je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken. Kortom, wat een ruimte om te groeien, te werken en te wonen, wat een ruimte om te leven! Hieronder vind je meer informatie over het werken bij de gemeente Oost Gelre. Voor meer informatie kun je ook contact met onze personeelsadviseurs opnemen.

Wat maakt werken bij Oost Gelre aantrekkelijk?

De gemeente Oost Gelre is een jonge gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent dat je een directe invloed uitoefent op de maatschappij en dat je altijd oog hebt voor onze burger.

Bewegingsruimte

Zo’n 180 medewerkers benutten hun talenten om onze burgers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een goede kwaliteit van dienstverlening is dan ook voor ons vanzelfsprekend! Werken bij Oost Gelre betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om je werk uit te voeren. Onze afdelingshoofden geven je de ruimte om te groeien. Werken bij Oost Gelre betekent dus bewegingsruimte voor jou!

Organisatieschema

In onderstaand pdf vind je ons organisatieschema.

Organisatieschema Oost Gelre 2016 (pdf - 9 kB)

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Oost Gelre betekent dat je beschikt over goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We investeren in persoonlijke opleidingen en organisatiebrede trainingen. We kennen een 36-urige werkweek, die je flexibel kunt indelen. Wil je alle arbeidsvoorwaarden nalezen? Kijk dan op de site van CAR -UWO (Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling en Uitwerkingsovereenkomst).

Klik op het tabblad Vacatures voor ons actuele vacatureaanbod

Er staan momenteel meerdere vacatures open. Klik op een van de tabbladen hieronder om ze te bekijken.

Wij zoeken voor de afdeling Omgeving een:

Junior verkeerskundige

(vakspecialist C)

voor 22 uur per week, tijdelijk voor de duur van twee jaar

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De gemeente wordt gevormd door twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit, samen met het tussenliggende landschap. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied, en kent economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Wij zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken wij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.

Onze organisatie van ongeveer 180 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In onze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. We werken duidelijk resultaatgericht waarbij wij aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij ons krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.

Je profiel

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die in gesprek gaat met de burger om samen de beste oplossing te realiseren. Je bent dus in staat om -deels- de regie over te dragen. Je kunt de vertaalslag van theorie naar praktische uitvoerbaarheid maken. In uiteenlopende situaties overzie jij de diverse belangen, en kun je deze overbruggen. Je beschikt over overtuigingskracht en weerstand ga je niet uit de weg. Je kijkt breed naar situaties en kunt en wilt dus buiten het verkeerskundig vakgebied denken. Daarbij ben je niet bang jezelf te laten zien door initiatief en eigen inbreng. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig. Je werkt vanuit een oplossingsgerichte houding. Verder kenmerkt je werkhouding zich door een flexibele instelling, daadkracht en pro-activiteit.

Je taken

In deze functie ga je, samen met onze verkeerskundige, actief aan de slag met het adviseren en ondersteunen van het College en de Raad over verkeer, mobiliteit en vervoer in onze gemeente. Je levert, in overleg met je collega, een ondersteunende verkeerkundige inbreng bij ruimtelijke ontwikkelingen. Je hebt contact met diverse doelgroepen, zoals ouderen en VVN, over de verkeersveiligheid. Voor evenementen die in onze gemeente plaatsvinden, adviseer je over tijdelijke maatregelen en toets je de bereikbaarheid. Je signaleert mogelijkheden en knelpunten binnen jouw vakgebied en doet hiervoor (verbeter)voorstellen. Het opstellen van verkeersbesluiten behoort ook tot jouw taak.

Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau. Enige werkervaring in het vakgebied is een pré.

De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 8. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.990,00 (aanloopschaal 7) en maximaal € 3.293,00 (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek.

De invulling van deze tijdelijke vacature gebeurt via een payrollconstructie.

Informatie en reageren

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Richard van Halen, afdelingshoofd Omgeving, telefoonnummer (0544) 39 3630. Vragen over de werving-/selectieprocedure stel je aan Kirsten Rondeel, personeels- en organisatieadviseur, telefoonnummer (0544) 39 34 30.

Mail, onder vermelding van de vacaturenaam, je sollicitatiebrief met CV. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 16 maart 2017.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 maart 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Online solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.015594@werkeningelderland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 15-03-2017 binnen zijn.

Wij zijn acht Achterhoekse gemeenten en staan vanuit maatschappelijke noodzaak en de transformatie-opdracht voor de taak het sociaal domein opnieuw vorm te geven. Veel van de uitvoerende activiteiten binnen het sociaal domein worden in onze opdracht uitgevoerd door andere organisaties. Het professioneel inkopen, contracteren en opvolgen hiervan zijn cruciaal voor de kwaliteit en de doelmatigheid van het geleverde. En daarmee van groot belang voor het welbevinden van onze inwoners.

Daarom hebben we er voor gekozen om als gemeenten gezamenlijk een regionaal team op te zetten voor het Contract- en Leveranciersmanagement (CLM), met als gastgemeente Oude IJsselstreek. Het regionale team CLM moet samen met de lokale contractmanagers als vliegwiel gaan functioneren voor de noodzakelijke veranderingen. Zodat we echt het verschil gaan maken voor onze inwoners. Wij zoeken hiervoor ambitieuze en veranderingsgezinde mensen die ons in teamverband helpen hier vorm aan te geven. Deskundigen die een team willen en kunnen bouwen en een regionale visie kunnen vertalen in verdergaande professionalisering van de CLM-functie.

Binnen het regionale team CLM is ruimte voor de volgende functies:

De sluitingsdatum van deze vacatures is vrijdag 24 maart.

 

Studenten zijn van harte welkom bij Oost Gelre! Je kunt op één van de negen afdelingen veel kennis en ervaring op doen voor je verdere (studie)loopbaan. Je ervaart hoe het is om bij een gemeente te werken en je levert een bijdrage aan onze dienstverlening. Jij kan van ons leren, maar wij ook van jou! We maken dan ook graag tijd en energie vrij om je te begeleiden.

Meld je aan!

Hebben we je interesse gewekt? Je kunt contact opnemen met onze contactpersoon voor stages en afstudeeropdrachten Esther Lenz, tel. (0544) 39 34 27; e-mail: e.lenz@oostgelre.nl
Je mag ook gelijk het sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht invullen. Mail het formulier samen met je cv naar sollicitaties@oostgelre.nl en we nemen contact met je op!

Sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht (Word - 137 kB).

Mariska Schutten

Personeels- en organisatieadviseur
telefoon: (0544) 39 34 32
e-mail: m.schutten@oostgelre.nl

Kirsten Rondeel

Personeels- en organisatieadviseur
telefoon: (0544) 39 34 30
e-mail: k.rondeel@oostgelre.nl