Werken bij de gemeente

Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, aantrekkelijke gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. En waar je volop gelegenheid en kansen krijgt je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken. Kortom, wat een ruimte om te groeien, te werken en te wonen, wat een ruimte om te leven! Hieronder vind je meer informatie over het werken bij de gemeente Oost Gelre. Voor meer informatie kun je ook contact met onze personeelsadviseurs opnemen.

Wat maakt werken bij Oost Gelre aantrekkelijk?

De gemeente Oost Gelre is een jonge gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent dat je een directe invloed uitoefent op de maatschappij en dat je altijd oog hebt voor onze burger.

Bewegingsruimte

Zo’n 190 medewerkers benutten hun talenten om onze burgers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een goede kwaliteit van dienstverlening is dan ook voor ons vanzelfsprekend! Werken bij Oost Gelre betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om je werk uit te voeren. Onze afdelingshoofden geven je de ruimte om te groeien. Werken bij Oost Gelre betekent dus bewegingsruimte voor jou!

Organisatieschema

In onderstaand pdf vind je ons organisatieschema.

Organisatieschema Oost Gelre (pdf)

 

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Oost Gelre betekent dat je beschikt over goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We investeren in persoonlijke opleidingen en organisatiebrede trainingen. We kennen een 36-urige werkweek, die je flexibel kunt indelen. Wil je alle arbeidsvoorwaarden nalezen? Bekijk dan de CAO Gemeenten.

Vacatures

Als er een vacature is, dan nodigen wij je graag uit hierop te solliciteren. Klik op het tabblad Vacatures voor ons actuele vacatureaanbod.

Open sollicitaties kun je sturen naar sollicitaties@oostgelre.nl.

Ben jij de enthousiaste milieudeskundige met enige ervaring die wij zoeken?

Voor de afdeling Omgeving, zoeken wij een

Adviseur milieu 

Het betreft een structurele functie voor 32 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?

Als adviseur milieu ben je in staat kennis en ontwikkelingen van buiten naar binnen te halen en kom je met innovatieve oplossingen op het gebied van milieu. Je adviseert interne projectgroepen, collega’s en college van B&W over milieu en je bent daarnaast ook regionaal actief. Hierbij werk je aan oplossingen die projecten mogelijk maken. Je bent in staat om vervolgens uitvoering te geven aan het concretiseren en realiseren van de vraagstukken die naar voren komen. Je weet over de grenzen van je eigen werk te kijken om bij te dragen aan een integrale benadering van het fysieke domein om zo tot het meest gewenste resultaat te komen. Het integraal toetsen van plannen op milieu aspecten doe je zelfstandig. Bij complexe plannen kun jij voor de toetsing van plannen, in de rol als opdrachtgever en contactpersoon, terugvallen op specialisten van de Omgevingsdienst (ODA).

Wie zoeken wij?

Je gaat proactief de organisatie in om de organisatie mee te nemen op het gebied van milieu. Daarbij ben je een kei in samenwerken en verbinden, want je bent een klankbord voor collega’s als het om milieu gaat. Bestuurlijke affiniteit gaat je zeker helpen in deze functie. 

Je beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, die bij voorkeur aansluit bij het werkveld. Daarnaast heb je relevante kennis en recente werkervaring op het gebied van milieu en bij voorkeur ook van omgevingsrecht. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en bent thuis in thema’s als stikstof en PFAS. 

Waar ga je werken?

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit vormen samen met het tussenliggende landschap een mooi geheel. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied, en kent ook  economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Wij zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken wij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.

Onze organisatie van ruim 190 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In onze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. We werken duidelijk resultaatgericht waarbij wij aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij ons krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.

Wat bieden wij?

Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent werken vanuit de kernwaarden; uitnodigend, aandachtig en eerlijk. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie in een informele en vooruitstrevende organisatie met een prettige werksfeer. Je krijgt de ruimte je verder te ontwikkelen, veel vrijheid in het organiseren van je werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Het betreft de functie van beleidsmedewerker B binnen het functiehuis Achterhoek. De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 10. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.756,- (aanloopschaal 9) en maximaal
€ 4.494,- (functieschaal 10) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Het toekennen van een tijdelijke arbeidsmarkttoelage van maximaal 10% over het bruto maandsalaris behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vrij besteedbaar budget boven op je brutosalaris van ruim 17% (IKB). Dit budget kun je voor een groot deel naar je eigen wensen vormgeven. Zo kun je extra vakantie-uren kopen of het budget laten uitbetalen voor extra inkomen.

Het betreft een structurele functie. In eerste instantie bieden wij je een dienstverband voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden wordt deze omgezet in een vast dienstverband.

Heb je vragen?

Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met Polle Marschalk, afdelingshoofd, telefoonnummer 06 - 51 17 47 91. Vragen over de werving-/selectieprocedure stel je aan Mariska Schutten, personeels- en organisatieadviseur, telefoonnummer 06 - 23 94 07 25.

Denk jij dat wij jou zoeken?

Solliciteer met een sollicitatiebrief en CV via www.werkeningelderland.nl.  We ontvangen je sollicitatie graag voor 14 juni 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26. De gesprekken vinden plaats conform de dan geldende voorschriften van het RIVM.

Overige informatie

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te werken.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Kun jij cliënten goed motiveren om eigen oplossingen te gaan (onder)zoeken. Om op creatieve en innovatieve wijze mee te kijken en kan je snel schakelen en blijf je oog houden voor de vraag achter de vraag, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zoeken voor de afdeling Onderwijs, Welzijn en Zorg een

Medewerker cliëntondersteuning

voor 24 uur per week vanaf 1 juli 2021 tot 1 april 2022

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De gemeente wordt gevormd door twee grote (Lichtenvoorde en Groenlo) en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit (Harreveld, Mariënvelde, Zwolle, Lievelde, Vragender en Zieuwent), samen met het tussenliggende landschap. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied en kent economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Wij zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken wij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.

Onze organisatie van ongeveer 190 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In onze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. We werken duidelijk resultaatgericht waarbij wij aansluiten bij de vraag van de inwoners, ondernemers en andere maatschappelijke organisaties. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij ons krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.

Je taken

Als medewerker cliëntondersteuner maak je de ondersteuningsbehoefte van de cliënt concreet. Vervolgens voorzie je de cliënt en zijn/haar netwerk van relevante informatie en advies waarbij het doel is de cliënt weer mee te laten doen in de maatschappij. Je zoekt naar die oplossing die de zelfredzaamheid van de cliënt bevordert en laat de verantwoordelijkheid bij hem/haar liggen, je neemt het niet over. Naast het verstrekken van informatie bestaat je ondersteuning ook uit het bieden van advies aan de cliënt en zijn/haar netwerk. Ook is het zeer belangrijk dat je het netwerk van de cliënt activeert en versterkt. Tijdens het hele traject bied je dus ondersteuning en begeleiding aan de cliënt. Het start met hulpvraagverduidelijking (eventueel een brede intake) en leidt tot het resultaat duurzame versterking van eigen regie, zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en zijn/haar netwerk. Het doel is dat dit door jouw inzet gebeurt, maar soms kan inzet van tweedelijns nodig zijn. Vanzelfsprekend werk je vanuit je discipline integraal en actief samen met zowel je directe collega’s als met derden.

Je profiel

Je werkt duidelijk vanuit het principe ‘de regie ligt bij de cliënt’. Je motiveert de cliënt sterk om eigen oplossingen te gaan (onder)zoeken, het eigen netwerk te benaderen en gebruik te maken van de aanwezige voorliggende mogelijkheden. Op creatieve en innovatieve wijze kijk je met hem/haar mee. Ook schakel je snel waarbij je oog blijft houden voor de vraag achter de vraag. Je bent klantgericht en toont durf door buiten de bestaande kaders te denken/handelen. Je levert maatwerk waarbij je je bewust bent van wat er speelt binnen onze omgeving. Je draagt de verantwoordelijkheid voor je eigen beslissingen (ondernemerschap). Vanzelfsprekend hou je altijd het resultaat voor ogen. Je beschikt over sterke communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk.
We zoeken iemand met sociaal juridische kennis en je kent de sociale kaart van de gemeente Oost Gelre. Je bent ICT-vaardig en vindt snel jouw weg in programma’s als S4SR en de E-suite.
Je beschikt over een relevante afgeronde Hbo-opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij werken vanuit onze kernwaarden; uitnodigend, aandachtig en eerlijk. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie in een informeel team. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie meteen prettige werksfeer. Je ervaart veel vrijheid in het organiseren van je werk.

De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 9. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.484,00 (aanloopschaal 8) en maximaal € 4.048,00 (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek.

Deze functie wordt ingevuld op basis van een payroll constructie. Dat houdt in dat je in dienst komt bij onze payrollaanbieder, namelijk Driessen HRM en via hen bij ons aan het werk gaat.

Sollicitatie

Solliciteer met een sollicitatiebrief en cv via sollicitaties.044286@werkeningelderland.nl. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 21 juni 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 juni 2021.

De gesprekken vinden plaats conform de dan geldende voorschriften van het RIVM.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Petra Sasse, afdelingshoofd Onderwijs, Welzijn en Zorg, telefoonnummer 0544-353617. Vragen over de werving- en selectieprocedure stel je aan Lisette Gerritsen, personeels- en organisatieadviseur, telefoonnummer (06) 39 07 38 13.

We vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het kunnen overleggen van deze VOG is een voorwaarde om bij ons te werken.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek waar je ingezet wordt op beleid, vergunningverlening en handhaving. Vind je het leuk te werken in een kleine gemeente, in een enthousiast team die staat voor bijzondere uitdaging op handhaving ten aanzien van natuur en landbouw, zware bedrijvigheid en grootschalige evenementen. Lees dan snel verder!

Voor de afdeling omgeving zoeken wij een

Juridisch beleidsmedewerker bouwen

(beleidsmedewerker B)

Voor 36  uur per week, het betreft een structurele functie

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker bouwen weet je wat er speelt binnen het vakgebied. Wijzigingen in wet- en regelgeving vertaal jij naar de praktijk. Zo adviseer je over (het proces van) bouwkundige taken en de administratief-juridische uitvoering hiervan. Ook vertaal je landelijke regelgeving in lokaal beleid. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van bouw- en handhavingsbeleid. Ook speel je een belangrijke rol bij het meedenken over en voorbereiden op de komst van de Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging. Voor het beleidsterrein bouwen treed je als adviseur op van het management en het bestuur. Daarnaast ondersteun je de vergunningverleners en de handhavers. Naast de beleidsmatige taken behoort het controleren van omgevingsvergunningen, de behandeling van en vertegenwoordiging binnen  bezwaar- en beroepsprocedures en het opstellen van B&W nota’s ook tot jouw functie. Voor de uitoefening van deze functie is het belangrijk dat je nauwe contacten onderhoudt met o.a. de discipline  Ruimtelijke Ontwikkeling. Daarnaast zul je je werk veel moeten afstemmen met de units APV, verkeer en beheer.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die op een enthousiaste wijze het vakinhoudelijke aanspreekpunt kan zijn. Je weet overzicht te houden en je kunt algemene en vakgerichte informatie eenvoudig en snel vertalen naar de gevolgen voor het eigen vakgebied. Je beschikt over een sterk politiek, maatschappelijk en bestuurlijk inzicht. Je bent een teamspeler die vernieuwende oplossingen durft voor te stellen. Je kunt bruggen slaan tussen de theorie en de praktijk waarbij je gericht te werk gaat. Je bent een doorpakker met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en weet goed om te gaan met weerstand. Daarnaast kunnen we een hoge mate van zelfstandigheid verwachten van jou en maak je je onze geautomatiseerde systemen snel eigen.

Wat heb je verder nog nodig om deze job goed te kunnen doen?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van wet- en regelgeving en de meest recente ontwikkelingen op het vakgebied;
 • Vaardigheid in het opstellen van adviezen, ontwikkelen nieuw beleid en het regievoeren bij de totstandkoming daarvan.
 • Klant- en servicegericht: je bent toegankelijk in het contact en steeds bereid om een optimaal resultaat te bereiken.
 • Kennis van/ervaring met het werken met de Omgevingswet.
 • Ervaring in het taakveld met bijbehorende wet- en regelgeving is een pré.

Waar ga je werken?

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit vormen samen met het tussenliggende landschap een mooi geheel. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied, en kent ook  economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Wij zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken wij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.

Onze organisatie van ruim 190 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In onze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. We werken duidelijk resultaatgericht waarbij wij aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij ons krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.

Wat bieden wij?

Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent werken vanuit de kernwaarden; uitnodigend, aandachtig en eerlijk. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie in een informele en vooruitstrevende organisatie met een prettige werksfeer. Je krijgt de ruimte je verder te ontwikkelen, veel vrijheid in het organiseren van je werk en flexibele werktijden. 

De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 10. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.756,00 (aanloopschaal 9) en maximaal € 4.494,00 (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek. Het toekennen van een tijdelijke arbeidsmarkttoelage van maximaal 10% over het bruto maandsalaris behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vrij besteedbaar budget boven op je brutosalaris van ruim 17% (IKB). Dit budget kun je voor een groot deel naar je eigen wensen vormgeven. Zo kun je extra vakantie-uren kopen of het budget laten uitbetalen voor extra inkomen.

Het betreft een structurele functie. In eerste instantie bieden we een dienstverband voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden wordt deze omgezet in een vast dienstverband.

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Polle Marschalk, afdelingshoofd Omgeving, telefoonnummer (06) 51 17 47 91.

Vragen over de werving-/selectieprocedure stel je aan Mariska Schutten, personeels- en organisatieadviseur, telefoonnummer (06) 23 94 07 25.

Denk jij dat wij jou zoeken?

Solliciteer met een sollicitatiebrief en CV via www.werkeningelderland.nl.  We ontvangen je sollicitatie graag voor 4 juli 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 29. De gesprekken vinden plaats conform de dan geldende voorschriften van het RIVM.

Overige informatie

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te werken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Studenten zijn van harte welkom bij Oost Gelre! Je kunt op één van de 4 afdelingen veel kennis en ervaring op doen voor je verdere (studie)loopbaan. Je ervaart hoe het is om bij een gemeente te werken en je levert een bijdrage aan onze dienstverlening. Jij kan van ons leren, maar wij ook van jou! We maken dan ook graag tijd en energie vrij om je te begeleiden.

Lees het ervaringsverhaal van stagiaire Marlot van Balveren:

Stage bij de gemeente: ‘Veel diverser dan ik dacht!’ (pdf)

 

Meld je aan!

Hebben we je interesse gewekt? Je kunt contact opnemen met onze contactpersoon voor stages en afstudeeropdrachten Wenke Jansen, tel. (0544) 39 35 25, e-mail: w.jansen@oostgelre.nl.
Je mag ook gelijk het sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht invullen. Mail het formulier samen met je cv naar sollicitaties@oostgelre.nl en we nemen contact met je op!

Sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht (OpenDocument Text - odt).

Actieplan gezonde verenigingen Gemeente Oost-Gelre

Opdracht

De gemeente Oost Gelre is op zoek naar een student die onderzoek gaat doen naar de ondersteuningsbehoefte van (sport)verenigingen en vrijwilligersorganisaties met als doel deze verenigingen gezond te houden en gezond te maken voor de toekomst.
Wij zoeken een student die bij ons een onderzoek gaat verrichten.
De ondersteuningsbehoefte van (sport)verenigingen en vrijwilligersorganisaties is wat je gaat onderzoeken. We willen namelijk graag weten wat nodig is om deze verenigingen gezond te maken én houden. Jouw eindproduct is een actieplan.

Een korte toelichting:

De gemeente Oost Gelre kent met zo’n 500 verenigingen en maatschappelijke organisaties een rijk verenigingsleven. Oost Gelre is trots op de vele vrijwilligers die zich het hele jaar door op veel fronten inzetten voor de samenleving. We zien ook dat er veel vragen en vraagstukken op zowel gemeente als (sport)verenigingen en vrijwilligersorganisaties afkomt. Deze vraagstukken zijn vaak heel divers. Je kunt denken aan vragen op het gebied van ledenwerving, vrijwilligersbehoud en bijvoorbeeld gezondheidsthema’s zoals alcohol en drugs. Hierdoor wordt er steeds meer gevraagd van vrijwilligers bij verenigingen en vrijwilligersorganisaties..

De gemeente Oost Gelre ziet voor zichzelf een verantwoordelijke rol om verenigingen en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen bij de uitoefening van hun werkzaamheden. We willen kennisoverdracht vanuit de gemeente richting verenigingen en vrijwilligersorganisaties meer structureren. Dit is één aanleiding voor dit afstudeeronderzoek.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve HBO of WO student met affiniteit met het verenigingsleven. Je studeert af op één van de volgende opleidingen:

 • Bedrijfskunde
 • Sportkunde
 • Sport- en beweeginnovatie

Wat bieden wij jou?

 • Een interessante stageplaats met een enthousiaste en goede begeleiding.
 • Een leuk en professioneel team waarin je komt te werken.
 • Individuele begeleiding door onze procesbegeleider van Stage.nu. De procesbegeleider biedt o.a. begeleiding bij het opzetten van jouw plan van aanpak en onderzoeksverslag.
 • Deelname aan projectgerichte workshops en workshops persoonlijke ontwikkeling via Stage.nu. 

Word jij enthousiast en wil jij aan de slag met deze opdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Robin Lammers (Stage.nu), via Robin@stage.nu(link stuurt een e-mail) of telefoonnummer: 06-15125765

Voor inhoudelijke vragen over de stage-opdracht, neem contact op met Eva te Poele, verenigings- en vrijwilligersondersteuner bij de gemeente Oost Gelre via e.tepoele@oostgelre.nl(link stuurt een e-mail) of (06) 24 82 73 52.