Werken bij de gemeente

Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, aantrekkelijke gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. En waar je volop gelegenheid en kansen krijgt je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken. Kortom, wat een ruimte om te groeien, te werken en te wonen, wat een ruimte om te leven! Hieronder vind je meer informatie over het werken bij de gemeente Oost Gelre. Voor meer informatie kun je ook contact met onze personeelsadviseurs opnemen.

Wat maakt werken bij Oost Gelre aantrekkelijk?

De gemeente Oost Gelre is een jonge gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent dat je een directe invloed uitoefent op de maatschappij en dat je altijd oog hebt voor onze burger.

Bewegingsruimte

Zo’n 190 medewerkers benutten hun talenten om onze burgers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een goede kwaliteit van dienstverlening is dan ook voor ons vanzelfsprekend! Werken bij Oost Gelre betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om je werk uit te voeren. Onze afdelingshoofden geven je de ruimte om te groeien. Werken bij Oost Gelre betekent dus bewegingsruimte voor jou!

Organisatieschema

In onderstaand pdf vind je ons organisatieschema.

Organisatieschema Oost Gelre (pdf)

 

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Oost Gelre betekent dat je beschikt over goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We investeren in persoonlijke opleidingen en organisatiebrede trainingen. We kennen een 36-urige werkweek, die je flexibel kunt indelen. Wil je alle arbeidsvoorwaarden nalezen? Bekijk dan de CAO Gemeenten.

Vacatures

Als er een vacature is, dan nodigen wij je graag uit hierop te solliciteren. Klik op het tabblad Vacatures voor ons actuele vacatureaanbod.

Open sollicitaties kun je sturen naar sollicitaties@oostgelre.nl.

Projectmanagement ondersteuner

In verband met een nieuwe functie zoeken wij voor het projectenbureau een Projectmanagement ondersteuner voor 36 uur per week tot 1 januari 2022 en daarna voor 32 uur per week, voor de duur van 1 jaar (met uitzicht op vast).
Solliciteer met een sollicitatiebrief en cv via sollicitaties.040751@werkeningelderland.nl. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 25 november 2020. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 december 2020 en de tweede gesprekken op 8 december 2020.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onderstaand PDF bestand.

Vacature Projectmanagement ondersteuner (pdf)

Beleidsadviseur economie en gebiedsontwikkeling

De gemeente Oost Gelre zoekt voor de afdeling Omgeving een Beleidsadviseur economie en gebiedsontwikkeling voor 36 uur per week. Het betreft een structurele functie.
Solliciteer met een sollicitatiebrief en CV via sollicitaties.040612@werkeningelderland.nl. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 19 november 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 en 2 december 2020. De gesprekken vinden plaats conform de dan geldende voorschriften van het RIVM.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onderstaand PDF bestand.

Vacature beleidsadviseur economie en gebiedsontwikkeling (pdf)

 

Studenten zijn van harte welkom bij Oost Gelre! Je kunt op één van de 4 afdelingen veel kennis en ervaring op doen voor je verdere (studie)loopbaan. Je ervaart hoe het is om bij een gemeente te werken en je levert een bijdrage aan onze dienstverlening. Jij kan van ons leren, maar wij ook van jou! We maken dan ook graag tijd en energie vrij om je te begeleiden.

Lees het ervaringsverhaal van stagiaire Marlot van Balveren:

Stage bij de gemeente: ‘Veel diverser dan ik dacht!’ (pdf)

 

Meld je aan!

Hebben we je interesse gewekt? Je kunt contact opnemen met onze contactpersoon voor stages en afstudeeropdrachten Wenke Jansen, tel. (0544) 39 35 25, e-mail: w.jansen@oostgelre.nl.
Je mag ook gelijk het sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht invullen. Mail het formulier samen met je cv naar sollicitaties@oostgelre.nl en we nemen contact met je op!

Sollicitatieformulier stage of afstudeeropdracht (OpenDocument Text - odt).