Werk en denk mee aan een gezond en gelukkig Oost Gelre!

17 mei 2023
Nieuws
Brainstorm leefstijlakkoord

1e Brainstorm op dinsdag 13 juni over lokaal Leefstijlakkoord

Een gezonde leefomgeving creëren én behouden staat hoog op de agenda van de gemeente Oost Gelre. Gezondheidsmakelaar Loes Lageschaar is bezig met het opzetten van het lokaal Leefstijlakkoord. Het doel: gezond opgroeien en vitaal ouder worden in onze gemeente.

Loes Lageschaar: “We willen zoveel mogelijk partijen laten meedenken en samenbrengen die werken aan een gezonde leefstijl. Van het prille begin tot aan gelukkig en fit oud worden. Er is al veel kennis en er zijn al veel mooie initiatieven in onze gemeente.” Dat aanbod wil Loes goed in kaart brengen: “Want de grootste winst valt te behalen in het verbinden en samenwerken van deze organisaties.”

Wil jij meedenken?

Weet jij wat er leeft in de gemeente en heb jij een visie over waar het naartoe moet? Heb je goede ideeën, maar kom je niet verder in de uitvoering? Kom dan op dinsdag 13 juni naar de 1e brainstorm over het lokaal Leefstijlakkoord. Die vindt plaats in Den Diek in Lichtenvoorde, van 16.00 – 18.00 uur. Denk mee over thema’s zoals een kansrijke start, gezond opgroeien, een gezonde leefomgeving, fitte werknemers en vitaal ouder worden. Alle partijen die werken aan een gezonde leefstijl of leefomgeving zijn van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan via https://heeloostgelrebeweegt.nl/leefstijlakkoord/

Verhinderd, maar toch meedenken?

Kun je niet op 13 juni? Maar wil je wel graag meedenken over en werken aan een gezondere gemeente? Neem dan gerust per mail contact op met gezondheidsmakelaar Loes Lageschaar: gezondheidsmakelaar@oostgelre.nl.