Welke duurzame stappen heeft u gezet?

03 juli 2024
Nieuws

Heeft u de vloer laten isoleren, HR++ glas aangeschaft of andere duurzame maatregelen genomen in huis? Dan zijn wij op zoek naar uw ervaringen! Op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route kunt u uw duurzame woning aanmelden. Daarmee helpt u anderen online of tijdens een bezoek verder op weg met uw verhaal.

Via de Nationale Duurzame Huizen Route delen inwoners hun ervaringen met duurzame maatregelen die zij hebben genomen. Of het nu gaat om ledlampen of een warmtepomp; alle verhalen zijn waardevol. Voor mensen die zich oriënteren, is het prettig om eerlijke ervaringsverhalen uit de eerste hand te horen. 

Woningprofiel website

Iedereen die zijn of haar huis aanmeldt, krijgt een eigen woningprofiel. Dit profiel komt tussen de 2.250 andere duurzame woningprofielen te staan. Mensen die ook aan de slag willen met verduurzamen, kunnen deze duurzame huizen bekijken. Maar ook kunnen ze online een vraag stellen en verhalen lezen op de website. Meld uw woning makkelijk aan via Nationale Duurzame Huizen Routeexterne-link-icoon

Nationale Duurzame Huizen Route 

De Nationale Duurzame Huizen Route is een landelijk platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Het wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Maar ook door verschillende partners, zo’n 130 gemeenten (waaronder Oost Gelre) en 4 provincies.