Vacature Medewerker Servicedesk

Ben jij op zoek naar een functie met veel diversiteit? Bij onze Servicedesk ontplooi jij je tot kennisbron van de organisatie en weet jij daarmee onze medewerkers te helpen met al hun vragen. De vragen zijn zo uiteenlopend dat voor jou geen dag hetzelfde is!

Voor de afdeling bedrijfsvoering, team informatiemanagement zoeken wij een 

Medewerker Servicedesk

voor 36 uur per week

Wat ga je doen? 

Werken op de Servicedesk betekent iedere dag de spil zijn tussen de ICT-afdeling en al haar klanten. In deze functie kun je jouw technische vaardigheden goed combineren met jouw gevoel voor prioriteit en klantvriendelijkheid. In de dagelijkse praktijk neem je binnenkomende calls van onze eindgebruikers aan en registreer je deze en lost ze zo veel mogelijk zelf op. Daarnaast behandel je, in goede samenwerking met het team, de binnenkomende e-mails en meldingen van het Selfservice portaal.

Je levert o.a. ondersteuning op laptops, Thin Clients, Mobiele telefoons en tablets. Tevens ondersteun je bij het gebruik van een breed aantal applicaties voor Publiek en Bestuur, Onderwijs Welzijn & Zorg, Omgeving en Bedrijfsvoering. Daarnaast houd je je bezig met het inrichten en klaarzetten van apparatuur (laptops/tablets/telefoons) en instrueer je de gebruiker.

Binnen gemeente Oost Gelre wordt het hybride werken geïmplementeerd met behulp van de uitrol van de nieuwe werkplek gebaseerd op het Microsoft 365 platform, met o.a. de samenwerkingsproducten Teams, exchange online, OneDrive, office365 en SharePoint.

Wie zoeken wij? 

  • Je hebt een klantgerichte, flexibele instelling en je bent bereid net dat stapje extra te zetten ten aanzien van de dienstverlening. Je bent collegiaal, integer, accuraat, oplossingsgericht en uitdagingen ga je niet uit de weg. Je bent een toegankelijke persoonlijkheid, in staat goed samen te werken en spreekt de taal van de gebruiker.
  • Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde relevante mbo-opleiding (niveau 4). Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Uiteraard ben je bereid je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied en ben je bereid om buiten kantoortijden en in de weekenden te werken.

Wat bieden wij? 

  • Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent werken vanuit de kernwaarden; uitnodigend, aandachtig en eerlijk. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie in een informele en vooruitstrevende organisatie met een prettige werksfeer. Je krijgt de ruimte je verder te ontwikkelen, veel vrijheid in het organiseren van je werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.   
  • Het betreft de functie van medewerker interne dienstverlening B binnen het functiehuis Achterhoek. De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 7. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.934,- (aanloopschaal 6) en maximaal € 3.176,- (functie- schaal 7) bruto per maand bij een 36-urige werkweek
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vrij besteedbaar budget boven op je brutosalaris van ruim 17% (IKB). Dit budget kun je voor een groot deel naar je eigen wensen vormgeven. Zo kun je extra vakantie-uren kopen of het budget laten uitbetalen voor extra inkomen.  
  • Het betreft een structurele functie. In eerste instantie bieden we een dienstverband voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden wordt deze omgezet in een vast dienstverband. 

Waar ga je werken? 

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit vormen samen met het tussenliggende landschap een mooi geheel. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied, en kent ook economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Wij zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken wij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.  

Onze organisatie van ruim 190 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In onze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. We werken duidelijk resultaatgericht waarbij wij aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij ons krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.  

Denk jij dat wij jou zoeken? Wil je meer informatie?

Aatop ICT werft voor deze vacature voor Gemeente Oost Gelre. Ben jij enthousiast geworden van de functie Medewerker Servicedesk en denk jij een goede invulling te kunnen geven aan deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Willem-Jan van Woudenberg, via wj.vanwoudenberg@aatop.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 40 02 34 16.

Deze vacature sluit wanneer wij onze nieuwe collega hebben gevonden.

Overige informatie 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te werken.