Toeristenseizoen gestart met kennis- en netwerkdag

08 maart 2023
Nieuws

Wethouder Vrijetijdseconomie Arjen Schutten, Mirjam Tolkamp-Horn en Sandra Zieverink van de VVV en vormgever Sander te Loeke van loek & feel (foto: Kyra Broshuis)

Donderdag 2 maart was de Kennis- en Netwerkdag voor de toeristische sector bij Restaurant Beneman in Vragender. Ruim 50 recreatieondernemers kwamen bij elkaar om kennis te delen en samenwerking te zoeken. De organisatie was in handen van Stichting Achterhoek Toerisme, de gemeente Oost Gelre en VVV Oost Gelre.

Arjen Schutten, wethouder Vrijetijdseconomie, nam het nieuwe toeristisch magazine ‘Kom ’s an!’ in ontvangst. Hij sprak de ondernemers toe: “We mogen trots zijn op onze gemeente. Want we hebben veel moois te bieden aan iedereen die onze gemeente bezoekt. En er komen ook nog eens mooie nieuwe toeristische attracties bij. Denk bijvoorbeeld aan het Nationaal Museum Tachtigjarige Oorlog of het Indoor attractiepark Bommelwereld”.

Nieuw toeristisch magazine

In het toeristisch magazine staan boeiende interviews en leuke tips voor een plezierig verblijf in onze gemeente. U kunt de gids ophalen bij de VVV in Lichtenvoorde en Groenlo en binnenkort ook bij de toeristische ondernemers. Er komt een Duitse vertaling van het magazine, die we in april verwachten.