Subsidieregeling voor energiezuinige woningen

06 maart 2024
Nieuws

Al sinds 2016 is er voor inwoners van Oost Gelre een subsidieregeling om hun woning duurzamer te maken. Veel inwoners maken hier gebruik van. Met deze financiële steun zijn al veel huizen beter geïsoleerd. En hiermee hebben bewoners ook maatregelen genomen om het energieverbruik te verminderen. Dit heeft positieven effecten op de energierekening. Ook voor 2024 is de regeling weer beschikbaar.  

Het Energieloket Achterhoek helpt u op weg 

Er zijn ook andere financiële ondersteuningsmaatregelen voor isolatie en verduurzaming. Het Energieloket Achterhoek kan u hierover informeren. En helpen bij het aanvragen van subsidie. Ook biedt het loket advies over het verduurzamen van uw huis. Sommige diensten zijn gratis of worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden dankzij gemeentelijke bijdragen.  

Meer informatie en contact met het energieloket 

Neem voor meer informatie contact op met het Energieloket Achterhoek. Het loket is bereikbaar via telefoonnummer (0314) 820 360. Of kijk voor meer informatie op Energie loket achterhoekexterne-link-icoon. Voor een persoonlijk gesprek kunt u iedere week terecht bij het Energieloket op Locatie. Dit is elke donderdag van 9.30 tot 11.30 uur bij Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde.