Stempassen Tweede Kamerverkiezingen bezorgd

08 november 2023
verkiezingen

Op woensdag 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Inmiddels zijn de stempassen bij alle kiesgerechtigde inwoners thuisbezorgd. Hier zit ook een flyer bij met meer informatie over de verkiezingen. Alle inwoners die deze verkiezingen voor de eerste keer mogen stemmen ontvangen een ansichtkaart van de burgemeester met de oproep om te gaan stemmen.  

De kandidatenlijsten worden voor 17 november bij u thuisbezorgd. Ook is er op het gemeentehuis een kandidatenlijst in braille. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Team Burgerzaken, via (0544) 39 35 35.  

Stembureaus  

Een overzicht van de stembureaus vindt u op de flyer en op www.oostgelre.nl/verkiezingen. Alle stembureaus zijn op woensdag 22 november open van 07.30 tot 21.00 uur. Op elk stembureau worden na 21.00 uur de stemmen op lijstniveau geteld. Dit is een openbare telling, waarbij u aanwezig mag zijn.  

Centraal tellen op 23 november  

Op donderdag 23 november worden de stemmen centraal geteld in De Zandschoppe in Lichtenvoorde. De openbare telling begint om 08.30 uur. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.  

Meer informatie  

Kijk voor meer informatie op Verkiezingen