Social media gemeente Oost Gelre

De dienstverlening verbeteren is een belangrijke pijler van de gemeente Oost Gelre. We maken het inwoners steeds makkelijker door nieuwe services en deregulering. Social media maakt een belangrijk deel uit van onze digitale dienstverlening. De gemeente Oost Gelre is daarom actief op verschillende social media. Hieronder vindt u een overzicht.

Twitter

Via @Gem_OostGelre blijft u 24 uur per dag en 7 dagen in de week op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kunt u uw vragen aan ons kwijt. Wij reageren zo snel mogelijk. In het geval van een calamiteit kunt u ons volgen op Twitter voor actuele nieuwsberichten. Via ons algemeen account kunt u zich ook gemakkelijk abonneren op onze lijsten.

Andere gemeentelijke accounts die u kunt volgen op Twitter zijn:

College van B&W op Twitter

Facebook

De gemeente Oost Gelre heeft een algemene Facebookpagina en heeft voor een aantal projecten Facebookpagina’s aangemaakt. Het gaat om de volgende pagina’s:

Vraag aan de gemeente? Stel hem via WhatsApp!

U kunt met de gemeente Oost Gelre whatsappen op telefoonnummer 06 – 39 63 55 56

LinkedIn

YouTube

ROVA

ROVA heeft een app waarmee u altijd de actuele inzameldagen bij de hand heeft, u een herinnering in uw agenda kunt instellen of u de ROVA-plastic zakken kunt bestellen:
ROVA app voor Android of  ROVA app voor iOS (iPhone/iPad).