Social media gemeente Oost Gelre

De dienstverlening verbeteren is een belangrijke pijler van de gemeente Oost Gelre. We maken het inwoners steeds makkelijker door nieuwe services en deregulering. Social media maakt een belangrijk deel uit van onze digitale dienstverlening. De gemeente Oost Gelre is daarom actief op verschillende social media. Hieronder vindt u een overzicht.

Twitter

Via @Gem_OostGelre blijft u 24 uur per dag en 7 dagen in de week op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kunt u uw vragen aan ons kwijt. Wij reageren zo snel mogelijk. In het geval van een calamiteit kunt u ons volgen op Twitter voor actuele nieuwsberichten. Via ons algemeen account kunt u zich ook gemakkelijk abonneren op onze lijsten.

Andere gemeentelijke accounts die u kunt volgen op Twitter zijn:

College van B&W op Twitter

Facebook

De gemeente Oost Gelre heeft een algemene Facebookpagina en heeft voor een aantal projecten Facebookpagina’s aangemaakt. Het gaat om de volgende pagina’s:

LinkedIn

YouTube

Handige app’s

Onze gemeentegids is via een app op uw smartphone te downloaden:
app voor Android en app voor iOS (iPhone/iPad).

ROVA

Ook ROVA heeft een app waarmee u altijd de actuele inzameldagen bij de hand heeft, u een herinnering in uw agenda kunt instellen of u de ROVA-plastic zakken kunt bestellen:
ROVA app voor Android of  ROVA app voor iOS (iPhone/iPad).

Nieuws

Aankoop Vion-terrein ondersteunt burgerinitiatief

— Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor om het Vion-terrein in Lievelde aan te kopen....

NIEUW op Samen in Oost Gelre: interview met Ellen Penterman van Zorgcorporatie Mariënvelde

— Ellen Penterman woont in Mariënvelde en is zorgcoördinator bij de Zorgcorporatie Mariënvelde. Dat doet zij samen met...

Ideeën voor opening vernieuwde Beekdal en Schaapscheerdersfeest

— Een goede opkomst en een mooie opbrengst afgelopen donderdag voor de brainstorm over de opening van het vernieuwde...