Predicaat ‘Hofleverancier’ voor Firma Zeiler te Lichtenvoorde

08 oktober 2022
Nieuws
Logo Predicaat Hofleverancier

Namens Zijne Majesteit de Koning reikt burgemeester Annette Bronsvoort op zaterdag 8 oktober 2022 het Predicaat Hofleverancier uit aan de Firma Zeiler te Lichtenvoorde. De huidige vennoten Mirjan Scheltinga en Laurens Snijders nemen het predicaat in ontvangst tijdens de viering van het 125-jarig bestaan van het bedrijf.

Predicaat Hofleverancier

Op 3 oktober is bij Koninklijke Beschikking het Predicaat Hofleverancier toegekend aan de Firma Zeiler te Lichtenvoorde, vanwege hun 125 jaar bestaan. Het predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven met een regionale en landelijke uitstraling.

Geschiedenis van de Firma Zeiler

Samen met de firmanten en genodigden wordt die middag ingegaan op de 125-jarige geschiedenis van de firma Zeiler. De firma werd op 5 oktober 1897 gestart, toen Johannes Zeiler, van beroep hoefsmid, bedrijfsmatig een smederij startte in Lichtenvoorde.

Continuïteit en kwaliteit beloond met Predicaat Hofleverancier

Zeiler is anno 2022 een modern bedrijf dat al 125 jaar gevestigd is in Lichtenvoorde. Het geniet bekendheid in de hele regio. Deze continuïteit en het vakmanschap van 125 jaar Zeiler is onderscheiden met het Predicaat Hofleverancier. Het familiebedrijf mag het Predicaat met het bijbehorende wapenschild ‘Hofleverancier’ voeren.