Ondernemersplein

Bij Ondernemersplein (voorheen Antwoord© voor bedrijven) krijgt u direct en eenvoudig het juiste antwoord op uw vragen aan de overheid. U vindt er informatie van de rijksoverheid, provincies, gemeenten, Kamer van Koophandel, belastingdienst en andere relevante partijen. Het is dé toegangspoort tot overheidsinformatie voor ondernemers.

Twitter

Ondernemersplein is ook actief op Twitter via het account @Ondernemersplein.nl. Dit officiële account houdt u op de hoogte van nieuws en informatie over wetswijzigingen, subsidies, wetten, regels en vergunningen van de overheid. Heeft u een vraag? Stel uw vraag via Twitter!

Meer informatie

Vindt u geen antwoord op uw vraag bij Ondernemersplein? Of bent u op zoek naar meer informatie? U kunt dan contact opnemen met de Rieke Koers en Paul ten Holder van de afdeling Bedrijfsvoering en Economische Ontwikkeling. 
Telefoonnummer: (0544) 39 35 35
E-mail: antwoordvoorbedrijven@oostgelre.nl

 

 

Nieuws

Aankoop Vion-terrein ondersteunt burgerinitiatief

— Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor om het Vion-terrein in Lievelde aan te kopen....

NIEUW op Samen in Oost Gelre: interview met Ellen Penterman van Zorgcorporatie Mariënvelde

— Ellen Penterman woont in Mariënvelde en is zorgcoördinator bij de Zorgcorporatie Mariënvelde. Dat doet zij samen met...

Ideeën voor opening vernieuwde Beekdal en Schaapscheerdersfeest

— Een goede opkomst en een mooie opbrengst afgelopen donderdag voor de brainstorm over de opening van het vernieuwde...