Onderhoud aan asfalt Oude Winterswijkseweg in Vragender

25 oktober 2023
Nieuws

Van vrijdag 27 oktober tot en met vrijdag 3 november gaan we aan de slag met asfaltonderhoud aan de Oude Winterswijkseweg in Vragender. Namens de gemeente Oost Gelre voert aannemer Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) het onderhoud uit. Tijdens het onderhoud leiden we het verkeer met tijdelijke verkeersborden om via de provinciale wegen N313 en N318. 

Wat gaat er gebeuren? 

Met het asfaltonderhoud zorgen we voor goed asfalt de komende jaren. Ook verbeteren we direct op enkele plekken de verkeersveiligheid. Dat doen we met: 

  • nieuwe plateaus 

  • meer groen

  • bredere fietsstroken

  • verduidelijken maximumsnelheid van 60 kilometer per uur 

In 2024 en 2025 krijgen meer delen van de Oude Winterswijkseweg nieuw asfalt. 

Wat betekent dit? 

Om het werk goed en veilig uit te voeren, sluiten we de Oude Winterswijkseweg tijdelijk af voor doorgaand verkeer. De afsluiting geldt in beide richtingen. Bedrijven en bewoners van de straat zijn tijdens de afsluiting gewoon bereikbaar. Zij krijgen hierover een brief. 

Op woensdag 1 november sluiten we de Oude Winterswijkseweg af voor al het verkeer. Bedrijven en bewoners kunt u die dag alleen te voet bereiken. Bewoners krijgen nog informatie over het ophalen van afval in deze week.  

Uw veiligheid 

Werken aan de weg brengt soms ongemak met zich mee. Hiervoor vragen we uw begrip. We doen er alles aan om te zorgen dat u er zo min mogelijk last van heeft. Ook denken we aan uw veiligheid met waarschuwingen, afzettingen en maatregelen om het verkeer te verbeteren. Maak gebruik van de omleidingsroute, voor uw en onze veiligheid. Zo voorkomt u ook schade.  

Meer informatie 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met uitvoerder Remy Scholten van TWW, telefoon (06) - 22 05 69 09. Of mail uw vraag naar remy.scholten@tww.nl. Hij helpt u graag verder.