Meet & Greet met oud-voetballers Wout Brama en Maud Roetgering

18 oktober 2023
Nieuws

De boekpresentatie door Wout Brama en Maud Roetgering.

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober bezoeken oud-voetballers Wout Brama en Maud Roetgering van FC Twente de bibliotheken in Lichtenvoorde en Groenlo. Tijdens een Meet & Greet hebben ze aandacht voor het kinderboek dat ze samen hebben uitgegeven. Kinderen kunnen dit boek krijgen! 

Kinderboek 

De voetballers spelen zelf de hoofdrol in het kinderboek ‘Wout en Maud en het geheim van de trainer’. Het is geschreven voor kinderen van 7 tot ongeveer 13 jaar en gaat over de voetballertjes Wout en Maud. Samen beleven ze allemaal avonturen. Maar het boek heeft een boodschap: voetbal is voor iedereen. Wie je ook bent, je hoort erbij. Daarom willen wij veel kinderen blij maken met een exemplaar van dit boek. Dat kan door in te schrijven voor de Meet & Greet met beide voetballers. 

Meet & Greet 

De Meet & Greet is in de bibliotheken in Lichtenvoorde (23 oktober) en Groenlo (24 oktober) van 15.00-17.00 uur. De eerste 100 kinderen per locatie die zich hiervoor inschrijven, kunnen tijdens die bijeenkomst een exemplaar van het boek ophalen. Ook is er de mogelijkheid om een handtekening te scoren of op de foto te gaan. Op www.oostachterhoek.nl/woutenmaud staan de voorwaarden én kunnen kinderen zich direct aanmelden. Aanmelden in één van de bibliotheken is ook mogelijk. 

Samenwerking 

Deze activiteit is een samenwerking tussen de gemeente Oost Gelre, de gemeente Winterswijk en de Bibliotheek Oost Achterhoek. Kijk voor meer informatie op www.oostachterhoek.nl.