Laatste kavel park Vossenburcht nog beschikbaar

19 juli 2023
Nieuws

De kavelverdeling op park Vossenburcht in Lievelde. Kavel 7 is nog beschikbaar.

In de nieuwe wijk Vossenburcht in Lievelde bouwen we 18 woningen en 4 tiny houses. In het park komt een mix van starterswoningen, seniorenwoningen, 2-onder-1-kap-woningen, vrijstaande woningen en zelfvoorzienende kleine woningen. Wilt u wonen in park Vossenburcht? Dat kan! Kavel 7 is als laatste nog beschikbaar.

Kavel 7 gaat om een hoekwoning. Het stuk grond is ca. 226 m2 groot en kost € 62.583,62 inclusief btw.

Van Vion naar Vossenburcht

De gemeente heeft het voormalige Vion-terrein (slachterij) gekocht. De gebouwen zijn inmiddels gesloopt en het terrein is ingericht als “park Vossenburcht”. Nu zal hier ook gedeeltelijke woningbouw plaatsvinden. Centraal in het park komt er ruimte voor ontspanning. Hiervoor zorgt de bestaande fietscrossbaan, camperplekken en een natuurspeelplek. Veel aandacht gaat uit naar een natuurlijke inrichting van de omgeving. Tegenover de parkhofjes komt onder andere een boomgaard.

Nieuwsgierig geworden?

Op bouweninoostgelre.nl vindt u de nodige informatie over de kavels. Heeft u interesse in een kavel? Neem dan contact op met Nienke Hemeltjen. Dit kan via e-mail n.hemeltjen@oostgelre.nl of telefoonnummer (0544) 39 35 35.