Koninklijke onderscheiding voor Ronny Papen uit Lievelde

01 juli 2023
Nieuws

Op zaterdagochtend 1 juli 2023 reikte burgemeester Annette Bronsvoort een Koninklijke onderscheiding uit aan Ronny Papen (52) uit Lievelde. Tijdens de opening van de kermis Eefsele in de feesttent kreeg hij de versierselen opgespeld. Ronny Papen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Papen ontving zijn lintje o.a. voor 25 jaar vrijwilligerswerk voor de Feestvereniging Eefsele. Tussen 2005 en 2014 was hij secretaris. Tot dit voorjaar was hij voorzitter van Feestvereniging Eefsele. Als voorzitter was hij de contactpersoon voor de gemeente Oost Gelre, en kwam daarbij op voor de belangen van het buurtschap. Nog steeds denkt hij constructief mee bij overleggen met de gemeente, met name ook over kermissen in de kleine kernen.

Daarnaast werkt Ronny Papen ook mee bij allerlei praktische zaken rondom activiteiten in het buurtschap Eefsele. Ook zet hij zich vrijwillig in als acoliet voor de H. Calixtusbasiliek in Groenlo. En hij verrichtte veel vrijwilligerswerk op basisschool de Ni-je Veste in Groenlo.

De heer Papen stopt nu met zijn bestuurswerk voor de Feestvereniging Eefsele.