Gratis woningverbeterplan voor een lagere energierekening

03 juli 2024
Nieuws

Heeft u een eigen huis van voor 1992? En bent u benieuwd hoe u uw energierekening kan verlagen, het wooncomfort kunt verhogen en misschien zelfs wel naar aardgasvrij kan gaan? Samen met Energieloket Achterhoek bieden wij u nu gratis de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw situatie. Hoe duurzaam is uw huis al? En wat is slim om aan te pakken?

Adviesrapport

Het Woningverbeterplan is een adviesrapport dat helemaal is afgestemd op uw huis en woonsituatie. Een bewonersadviseur van Energieloket Achterhoek komt bij u langs om uw huis te bekijken. Hij bekijkt bijvoorbeeld de isolatie in uw huis, maar ook de manier waarop u verwarmt en ventileert. Na de afspraak ontvangt u een adviesrapport waarin u ziet wat u kunt verbeteren aan uw woning. Ook leest u welke subsidies en leningen u hierbij kunnen helpen. 

Aanmelden

Wij bieden u nu het Woningverbeterplan gratis aan. Het is geheel vrijblijvend, u bepaalt zelf wat u met het advies doet. U kunt zich aanmelden voor een Woningverbeterplan bij Energieloket Achterhoek. Ga hiervoor naar Energieloket Achterhoek Oost Gelreexterne-link-icoon.

Vragen

Heeft u nog vragen over het Woningverbeterplan? Bel dan met het Energieloket op 0314 – 820 360 of mail naar info@energieloketachterhoek.nl.