‘Even de deur uit, voor een ontspannen potje Rummikub’

28 juni 2023
Nieuws

Elke week wordt er bij de Stadskamer in Groenlo en de Dorpskamer in Lichtenvoorde een gezellige spelletjesmiddag georganiseerd met en door bezoekers. Van sjoelen en rummikub tot escape room of de Kolonisten van Catan.

Dorpskamer Lichtenvoorde

De Dorpskamer organiseert het Breinmoment voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), beginnende dementie en mensen die in alle rust ontmoeting en gezelligheid zoeken. De middagen zijn elke dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur bij de Dorpskamer in Den Diek in Lichtenvoorde (Dijkstraat 30).

Waar word je blij van? Een spel, een potje kaarten of misschien wel een lezing over een onderwerp dat je interesseert. Laat ons vooral weten waar je naar op zoek bent. Om je brein lekker actief te houden liggen er sudoku’s en kruiswoordpuzzels. Daarnaast gaat het natuurlijk om ontmoeting, samen bezig zijn en gezellig meedoen. Maar er is ook een prikkelarme ruimte om in alle rust een krantje te lezen of een praatje te maken. Kom je gezellig een keer langs?

Stadskamer Groenlo

De Stadskamer organiseert een spelletjesmiddag, elke donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur bij de Stadskamer in Groenlo (Ruurloseweg 13b).

Bij de Stadskamer zijn veel spellen aanwezig waar je met de andere bezoekers gebruik van kan maken. Zoek een spel uit wat je leuk lijkt, misschien zijn er wel meer mensen die willen meedoen. Daarnaast worden er ook buiten de vaste momenten spellen georganiseerd zoals monopolie, escape room, 999games en Oud Hollandse spelen. De afgelopen tijd hebben bezoekers nog een speurtocht en een sjoeltoernooi georganiseerd. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Wandel dan eens binnen.

Wil jij maandelijks de activiteitenplanning ontvangen? Laat het weten aan Sten via s.betlem@stadskamer.com.