Een heel gelukkig en gezond 2024!

03 januari 2024
Nieuws

Beste inwoners en ondernemers, 

Als we terugkijken op het vorige jaar kunnen we zeggen dat we gezamenlijk in 2023 veel hebben gerealiseerd. We hebben samen met u aan een aantal grote onderwerpen gewerkt. In alle kernen worden woningen gebouwd, een groot speerpunt voor de komende jaren! Tot 2030 willen we in Oost Gelre zo’n 1.300 woningen bouwen. Ook dit jaar werken we daaraan verder en ook weer graag samen met u.  

Ook een paar andere zaken komen direct in mijn gedachten: de almaar voortdurende oorlog in Europa (en daarbuiten) en de gestegen kosten van energie, brandstof en boodschappen. Door de gestegen kosten weten we dat er grote zorgen bij (groepen) inwoners en ondernemers en maatschappelijke organisaties zijn. Daar hebben we net als in voorgaande jaren ook in 2024 weer oog voor en we helpen waar we kunnen. 

De kenmerkende waarden van Oost Gelre zijn ondanks alles overeind gebleven. We hebben en houden zorg en aandacht voor elkaar, we hebben innovatieve bedrijvigheid en een prettig ondernemersklimaat in een mooie omgeving. We zijn een evenementengemeente met vele grote en kleinere evenementen. Alle vrijwilligers in onze gemeente samen zijn de smeerolie voor alle evenementen en voor onze samenleving. Hartelijk dank voor uw inzet! Met optimisme kijken we vooruit naar alle ontwikkelingen binnen de gemeente.  

Op maandag 8 januari organiseren we weer de nieuwjaarsreceptie, dit jaar bij Erve Kots in Lievelde. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom! We verheugen ons erop om u te ontmoeten. 

Namens het college van burgemeester en wethouders 

Annette Bronsvoort 

Burgemeester