Sociaal Team Oost Gelre

Het Wmo-loket en het Jeugdloket van de gemeente Oost Gelre gaan verder onder één nieuwe naam: het Sociaal Team Oost Gelre. De afgelopen jaren heeft de gemeente er nieuwe taken bijgekregen op het gebied van Wmo, jeugdhulp en participatie. Dat dragen we uit met de nieuwe naam.

Waarvoor kunt u bij het Sociaal Team terecht?

Het Sociaal Team is er voor álle inwoners van Oost Gelre. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, financiën, wonen, (mantel)zorg, opvoeden, uw gezin of relatie. We helpen u graag op weg. 

In het Sociaal Team werken medewerkers met verschillende achtergronden samen. Bijvoorbeeld specialisten op het gebied van Wmo, jeugd, ouderen en cliëntondersteuning. We hebben daarnaast veel contact met organisaties, zoals huisartsen, zorgaanbieders en wijkverpleegkundigen.

Hoe werken wij?

U neemt contact op met het Sociaal Team. Met een medewerker bespreekt u uw vraag en uw situatie. Samen kijken we naar wat er nodig is. Als er ondersteuning nodig is, kijken we ook naar wat u zelf nog kunt doen en naar wat mensen in uw omgeving (familie, vrienden of buren) kunnen doen. Heeft u een voorziening nodig, zoals een rolstoel of een aanpassing aan uw woning? Dan helpt één van de medewerkers van het Sociaal Team u verder.

Neem gerust contact met ons op

We zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Ook kunt u het online contactformulier invullen of langskomen in Lichtenvoorde of Groenlo.

Gemeentehuis Oost Gelre

Varsseveldseweg 2, 7131 BJ Lichtenvoorde

Bekijk deze locatie op kaart (externe link)

Tel.: (0544) 39 36 16
E-mail: sociaalteam@oostgelre.nl

Openingstijden
Maandag, woensdag en donderdag: 9.00-10.30 uur op afspraak; vrije inloop van 10.30 - 12.30 uur.
Op donderdag vrije inloop van 13.00 - 17.00 uur.
Telefonische bereikbaarheid tijdens de openingstijden.

Gezondheidscentrum "Den Papendiek"