Deurwaarder op pad

19 juli 2023
Nieuws

Door het jaar heen versturen wij verschillende belastingaanslagen. In de meeste gevallen gaat het om de gecombineerde aanslagen gemeentelijke belastingen/afrekening diftar. Het merendeel van de aanslagen wordt altijd aan het einde van februari van het desbetreffende belastingjaar verstuurd. De meeste belastingplichtigen betalen hun aanslag op tijd. Maar er zijn ook aanslagen die nog niet (volledig) zijn betaald. Ook niet nadat wij een aanmaning hebben verstuurd.

U heeft deze week nog de tijd om de openstaande aanslag te betalen

Heeft u uw aanslag gemeentelijke belastingen ondanks een aanmaning nog niet (volledig) betaald? Doe dit dan nog deze week (inclusief aanmaningskosten). Daarmee voorkomt u dat u de extra kosten van een dwangbevel erbij moet betalen. Deze kosten bedragen minimaal € 46,- Let op! Dit geldt niet voor mensen die via een automatische incasso de aanslag volledig betalen.

Vanaf week 30 (24-28 juli) gaat onze deurwaarder rond

Vanaf volgende week start de deurwaarder met het innen van belastingen die nog niet zijn betaald. U heeft dus nog deze week de tijd om uw openstaande rekening aan ons over te maken.

Vragen

Weet u niet meer zeker of uw aanslag (volledig) is voldaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (0544) 39 36 87 of te mailen naar invordering@oostgelre.nl.