Communicatie met de gemeente. Wat gaat goed? Wat kan beter?

04 mei 2023
Nieuws

Als gemeente vinden we het belangrijk om goed met onze inwoners te communiceren. Wij willen daarom graag weten wat u van de communicatie en informatieverstrekking van de gemeente Oost Gelre vindt. Daarom houden we een communicatie-onderzoek bij inwoners. Wat doen we goed? En wat kan beter?

Onderzoek bij inwoners

Rond 10 mei ontvangen ruim 3.000 inwoners een brief van de gemeente. Daarin vragen we u om mee te doen aan het onderzoek naar de communicatie van en met de gemeente. Onderzoeksbureau I&O Research voert het onderzoek voor ons uit.

Online vragenlijst

In de brief staat een link naar een online vragenlijst. In de brief staat ook uitleg over hoe u de vragenlijst op internet kunt vinden. U kunt de vragenlijst invullen op uw computer, laptop, tablet of mobiel, net wat u wilt. Het invullen duurt tussen de 5 en 10 minuten. Wat zijn uw ervaringen? We zijn benieuwd!

Doet u mee aan het onderzoek?

Met uw antwoorden weten we waar u behoefte aan heeft, als het gaat om communicatie met de gemeente. We kunnen daar dan beter rekening mee houden. Ook als u niet zo vaak contact heeft met de gemeente zijn we benieuwd naar uw mening.

Waarom vragen wij u?

Voor dit onderzoek heeft de gemeente willekeurig ruim 3.000 adressen in Oost Gelre geselecteerd. De gemeente had geen invloed op de adressenselectie. Als u de brief ontvangt, bent u één van de anoniem geselecteerden.

Doet u mee?

U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 28 mei 2023. We horen graag uw mening. Alvast hartelijk dank!