Cheque voor de Dorps- en Stadskamer Oost Gelre

27 december 2023
Nieuws

De Dorps-Stadskamer Oost Gelre met locaties in Lichtenvoorde en Groenlo werd afgelopen week door Ellen Ruiter, consulent Meedoen bij werkleerbedrijf Fijnder, verblijd met een prachtige cheque van € 250,-. Met een grote glimlach werd de cheque in ontvangst genomen.  

 Kleur 

De Dorps-Stadskamer is een plek die kleur in je leven brengt. Hier mag je er zijn, zonder wachtlijsten, protocollen of diagnoses. Ze zijn nieuwsgierig naar wie u bent. Het enige dat ze u vragen is: waar word je blij van? Het is een plek waar u kunt (her)ontdekken waar uw vuurtje van aan gaat en waar u gewaardeerd wordt voor wie u bent. Dit doet u samen met mensen die begrijpen hoe u zich voelt en wat u bedoelt. Bij de Dorps- en Stadskamer loopt u binnen voor een kop koffie of thee, sociale contacten, meedoen met een activiteit of werk, een hapje mee-eten en vooral veel gezelligheid. 

Doel 

Met de consulenten Meedoen van werkleerbedrijf Fijnder heeft de gemeente al jaren een fijne samenwerking. Ons gemeenschappelijke doel is dat inwoners gewoon kunnen meedoen. De Dorps-Stadskamer Oost Gelre is een plek waar dat kan! Wat we gaan doen met dit prachtige bedrag is aan de bezoekers. We gaan alle mooie ideeën noteren en zullen samen een keuze maken. 

Binnenlopen 

Nieuwsgierig geworden naar De Dorps-Stadskamer? Kom gerust binnenlopen. Kijk voor meer informatie op stadskamer.