Zaterdag 20 mei: Dag van de Bouw bij de Nieuwe Twenteroute!

Op zaterdag 20 mei is de Dag van de Bouw. Iedereen is dan van harte welkom om de aanleg van de Nieuwe Twenteroute (N18) van dichtbij te bekijken! Het is dan mogelijk om met een pendelbus over het nieuwe tracé tussen Groenlo en Enschede te rijden.

Het bouwterrein van Noaber18 is normaal gesproken niet toegankelijk. Maar op 20 mei kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen achter de schermen. Vanaf het projectkantoor (Jukkertweg 6 in Eibergen) en de bouwlocatie dichtbij de aansluiting met de A35 vertrekken doorlopend pendelbussen naar het projectgebied. In de bus en op de vijf uitstapplekken geven medewerkers van Noaber18 en Rijkswaterstaat uitleg bij de bouwactiviteiten.

Veel te beleven voor jong en oud

Voor jong en oud is er tijdens de dag veel te beleven. Op het projectkantoor zijn doorlopend korte presentaties over verschillende onderdelen van het project. Kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens en zandbulten. Op de bouwlocatie in Enschede staat onder meer een uitkijkpunt waar bezoekers over de nieuwe aansluiting kunnen kijken.

Meer informatie

Meer informatie over de Nieuwe Twenteroute kunt u vinden op: rws.nl/nieuwetwenteroute. Of op facebook.com/nieuwetwenteroute

Logo dag van de bouw