Wilt u uw huis of bedrijf openstellen tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute?

De Achterhoekse Duurzame Huizenroute komt er weer aan! In de hele Achterhoek stellen bewoners hun energiezuinige en duurzame woning open. Dat doen zij op zaterdag 2 november tussen 11.00 en 15.00 uur. Mensen die interesse hebben voor het verbeteren van zijn of haar woning kunnen dan komen kijken. Een mooie manier om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de huiseigenaren te horen wat hun ervaringen zijn en welke tips zij hebben.

De vorige editie was een groot succes. Ruim 700 geïnteresseerden kwamen langs op de verschillende locaties. Een aantal woningen doet dit jaar opnieuw mee. Daarnaast willen we ook nieuwe voorbeelden aan de route toevoegen. Zo kunnen ook bezoekers van de vorige editie weer nieuwe ideeën opdoen.

Heeft u energiebesparende maatregelen getroffen? Doe dan ook mee!

Heeft u in uw huis of bedrijf ook energiebesparende maatregelen getroffen? En wilt u anderen hierover vertellen? Dan zijn wij op zoek naar u! Alle voorbeelden van energiebesparende maatregelen zijn welkom. Dus zowel volledig energiezuinige woningen, als ook voorbeelden hoe je een bestaande woning stap voor stap kunt verbeteren. Zo is er tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute informatie en inspiratie in overvloed voor iedereen.

U kunt zich nog aanmelden tot het eind van deze week

Dat kan via: www.verduursaamenergieloket.nl/huizenroute.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact op met Irina Bosman van het Energieloket. Dat kan via huizenroute@verduursaamenergieloket.nl of telefonisch via (0314) 82 03 60.

Logo Achterhoekse Duurzame Huizenroute