Wilt u een (digitale) kop koffie drinken met de burgemeester?

Meld u voor 3 december aanBurgemeester Annette Bronsvoort

In deze coronatijd missen we het contact met anderen. Dat geldt voor ons allemaal, en ook voor burgemeester Annette Bronsvoort. “Alle sociale momenten die er normaal gesproken door het jaar heen zijn, zijn weggevallen. Daardoor mis ik het contact met inwoners enorm. Ik nodig u daarom graag uit voor een digitale kop koffie. Om te horen hoe het met u gaat en wat u bezighoudt in deze bijzondere tijd.”

Normaal gesproken ontmoet de burgemeester door het jaar heen veel inwoners. Bijvoorbeeld bij evenementen als een kermis, de Zwarte Cross en de carnaval. Maar ook bij het uitreiken van lintjes, het vieren van jubilea en het afleggen van werkbezoeken spreekt ze veel inwoners.

Elkaar ontmoeten

Burgemeester Annette Bronsvoort: “Het is natuurlijk met een hele goede reden dat we zoveel mogelijk afstand houden. Het kan op dit moment niet anders. Maar ik mis het sociale contact wel en hoor ook van andere mensen dat zij dat missen. Daarom organiseren we een digitale kop koffie, zodat we toch even kunnen bijkletsen en elkaar kunnen ontmoeten. Om met elkaar te delen wat de impact van het coronavirus op ons leven is. En welke vragen en zorgen er leven.”

Over de bijeenkomst

De digitale bijeenkomst is op donderdagavond 3 december, van 19.30 uur tot 20.30 uur, via Microsoft Teams. U heeft hiervoor een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig.

Wilt u in gesprek met de burgemeester?

Stuur dan een e-mail naar communicatie@oostgelre.nl. U ontvangt vooraf een handleiding en een uitnodiging om deel te nemen. Als er veel aanmeldingen zijn, worden er meerdere groepen gemaakt.