Stoptober: Stoppen met roken in oktober

Met z’n allen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

Rook jij en wil je stoppen? Doe dan mee aan Stoptober. Stoptober geeft je op allerlei manieren steun om het vol te houden. Daardoor is de kans dat je blijvend stopt met roken wel 5 keer groter!

logo stoptoberStoppen met roken doe je niet alleen

Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale Stoptober-app (gratis te downloaden vanaf 28 september). In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid en vind je tips. Ook heeft de app een groepsfunctie, zodat je steun kan krijgen van bijvoorbeeld je voetbalteam, je buren of van je collega’s. Via ‘Stoptober’ op Facebook, Twitter en Instagram blijf je op de hoogte en kun je ervaringen met andere stoppers delen. Ook kun je een gratis Stoptober Magazine ophalen bij het Kruidvat; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober!

Meedoen aan Stoptober?

Schrijf je dan in via www.stoptober.nl. Je kunt dan gebruik maken van alle steun die Stoptober je te bieden heeft. De Stoptober-app kun je vanaf 28 september downloaden. De niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober.

Stoptober voor bedrijven

Stoptober heeft ook een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Zij kunnen via https://bedrijven.stoptober.nl/ promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen. Wil jouw bedrijf advies op maat? Neem dan contact op met de Gezonde Werkvloer adviseur: gwa@nogfitterenvitaler.nl.

Achterhoek Rookvrij

logo Rookvrije generatie AchterhoekDe Achterhoek wil de gezondste regio van Nederland worden! Daarom steunt Achterhoek Rookvrij Stoptober! In de projectgroep Achterhoek Rookvrij werken verschillende organisaties samen om de Achterhoek rookvrij te maken, te voorkomen dat jongeren gaan roken en rokers te helpen bij het stoppen met roken. Wil jij ook helpen? Of meer informatie? Kijk dan op www.achterhoekrookvrij.nl.