Soms komen dromen uit!

Prachtige dag voor Melanie op het gemeentehuis in Lichtenvoorde

Je zult maar op het gemeentehuis werken en stilletjes dromen dat je daar het stralende middelpunt bent. Melanie had het zich al vaak voorgesteld, maar nog nooit had iemand haar er naar gevraagd. Totdat Stichting De Lichtenvoorde geld beschikbaar stelde voor het vervullen van wensen van haar cliënten en haar persoonlijk begeleidster aan Melanie vroeg wat zij wilde als ‘geluksmoment’. En Melanie wist het: ze wilde in een bruidsjurk op de foto, in de trouwzaal van het gemeentehuis! Haar gemeentehuis, waar zij werkt.

Dat werd geregeld

Haar persoonlijk begeleidster nam contact op met het gemeentehuis om te informeren of zoiets mogelijk was. En of dat kon! Vanaf dat moment kwam de organisatie van het geluksmoment voor Melanie in een stroomversnelling. De datum werd vastgelegd, een afspraak met de kapster werd gemaakt, de ouders regelden een limousine en een echte fotograaf, en een feestelijke jurk werd uitgezocht. Iedereen verleende enthousiast medewerking. Zelfs de burgemeester zegde toe als verrassing een toespraakje te houden.

In de limousine

Vrijdag 23 november was het zover. ’s Ochtends stond de limousine bij Melanie voor de deur. Die bracht haar naar Bredevoort voor de sfeerfoto’s en daarna naar het gemeentehuis in Lichtenvoorde. Daar wachtte de burgemeester Melanie al op, met open armen bovenaan het bordes.

Melanie stapt voor het gemeentehuis uit de limousine

Een geweldige ochtend

Onder leiding van de burgemeester werd het een geweldige ochtend met Melanie als stralend middelpunt. Er was koffie met gebak. Er was een toespraakje van haar leidinggevende en van de burgemeester. En er was een heerlijke lunch die het feestelijke gezelschap werd aangeboden in de statige B&W-kamer.

Mooie herinnering

Door de enthousiaste medewerking, de gastvrijheid en vriendelijkheid van iedereen kan Melanie terugkijken op een prachtige dag. En als herinnering is er natuurlijk die foto van haar in de trouwzaal in een speciale, feestelijke jurk. Haar geluksmoment.