Puberouders opgelet!

Maand van de opvoedingIn oktober (de maand van de opvoeding) organiseert het Preventie Platform Jeugd verschillende activiteiten voor ouders, kinderen en professionals. Het thema van dit jaar: ‘Opvoeden is Samenspel’.

De gratis voorstellingen zijn voor ouders, kinderen en professionals in de gemeenten Oost Gelre, Aalten, Berkelland en Winterswijk. Aanmelden kan via de website www.sameninoostgelre.nl.

Theatervoorstelling “Welkom in puberland”

Stuiterende pubers of juiste slome duikelaars in huis. Soms is de gezelligheid dan ver te zoeken. En om het toch een beetje leuk te houden, kun je af en toe best eens wat tips gebruiken en adviezen ontvangen.

De voorstelling gaat over wat pubers leuk vinden, waarom ze zo doen. Maar ook over hoe je ellende met alcohol, drugs of gameverslaving kunt voorkomen. En is bedoeld voor ouders van kinderen in groep 7 of 8 en de brugklas. Welkom in Puberland geeft je nieuwe energie om samen met je (aanstaande) puber een weg te vinden en een rol die bij jullie past om samen door deze bijzondere levensfase te gaan.

Je bent van harte welkom op maandag 15 oktober van 20.00 – 22.00 uur bij BoogieWoogie, Roelvinkstraat 2 in Winterswijk.

Theatervoorstelling “Loverboys”

Kom naar de voorstelling ‘Loverboys’ en maak kennis met de loverboys van nu. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. De tijd van mooie cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. Hoe gaan ze te werk? Hoe kun je voorkomen dat je slachtoffer van een loverboy wordt? En wat moet je doen als het te laat is? Kom naar de voorstelling op donderdag 18 oktober van 19.00 – 20.20 uur in de Van Gellicumzaal van het Assink Lyceum, Julianastraat 12a in Neede.

Aanmelden

Aanmelden kan via het nieuwsbericht over de maand van de opvoeding op www.sameninoostgelre.nl

Het Preventie Platform Jeugd

Het platform is een samenwerking tussen de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en verschillende (zorg)organisaties. Zij zetten zich in voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen en jongeren t/m 23 jaar. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Preventie Platform via info@preventieplatform.nl.