Presentatie onderzoek onder vrijwilligersorganisaties op 22 november

In september hield de gemeente een onderzoek onder vrijwilligersorganisaties in Oost Gelre. Ruim 150 organisaties hebben een ingevulde vragenlijst ingestuurd. Op donderdag 22 november presenteren we bij Loco Eten en Drinken de resultaten van het onderzoek.

Wethouder Jos Hoenderboom: “We willen alle deelnemers heel erg bedanken voor deze belangrijke informatie. Daarmee weten we beter waar we ons op kunnen richten en waarmee we u kunnen ondersteunen. We praten daarom graag met u verder over de resultaten van het onderzoek. Ook horen we graag van u hoe wij vrijwilligersondersteuning in Oost Gelre verder vorm kunnen geven.”

Presentatie onderzoeksresultaten op donderdag 22 november

We nodigen u van harte uit voor een bijeenkomst op donderdag 22 november. Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor u klaar bij Loco Eten en Drinken (Lievelderweg 118 in Lievelde). Het officiële gedeelte van de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om nog even informeel met elkaar na te praten.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Voor de organisatie van de avond is het handig te weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Via deze link kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst
Ook kunt u aangeven met hoeveel personen uw organisatie aanwezig is. We zien uw aanmelding graag tegemoet vóór 15 november.

Meer informatie

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Eva te Poele, afdeling Onderwijs, Welzijn en Zorg via telefoonnummer (0544) 35 36 14 of via e.tepoele@oostgelre.nl.

Banner Vrijwilligersondersteuning