Ook electrocar Groenlo vanaf 14 juni weer op weg

Vanaf maandag 14 juni rijdt ook de electrocar in Groenlo weer. De car heeft vanwege corona noodgedwongen maanden stilgestaan. De electrocar Lichtenvoorde was alweer wat langer op pad.

De electrocar brengt mensen met een (tijdelijke) mobiele beperking vanuit Groenlo en Lichtenvoorde (en nabije omgeving) naar hun alledaagse bezoekjes. Een afspraak bij de huisarts, naar de kapper, bij iemand op de koffie of een boodschap halen. De electrocars maken het mogelijk. Het is kleinschalig vervoer op maat, van deur tot deur. De electrocars worden beheerd vanuit Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé. Ze worden bestuurd door vrijwilligers.

Maatregelen RIVM

Natuurlijk gelden de maatregelen van het RIVM. Mondkapjes zijn verplicht. En ook hier geldt: bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts of als u een huisgenoot heeft met klachten, annuleert u de rit.

Electrocar Groenlo

  • Rijdt van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.15 uur en van 13.15 – 17.15 uur (niet op feestdagen).
  • U kunt met de chauffeur een afspraak maken via telefoonnummer: 06 – 57 98 81 83.
  • Rijdt in Groenlo en nabije omgeving.

Electrocar Lichtenvoorde

  • Rijdt van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.15 uur en van 13.15 tot 17.00 uur (niet op feestdagen).
  • U kunt met de chauffeur een afspraak maken via telefoonnummer: 06 – 22 15 47 21.
  • Rijdt in Lichtenvoorde en nabije omgeving, zoals de kerkdorpen (m.u.v. Mariënvelde)

Vrije gift

Een rit met de electrocar is gratis. Maar een vrije gift is zeer welkom. De giften wordt gebruikt voor het onderhoud en de verzekering van de car.

De electrocar rijdt in Lichtenvoorde en Groenlo