Online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

Logo Ervaar het OVU mag weer met de bus of trein op stap. Maar misschien weet u niet hoe dat precies in z’n werk gaat. Dan is de online OV-informatiebijeenkomst echt iets voor u.

OV-ambassadeur

Een OV-ambassadeur legt u stapsgewijs uit hoe u een OV-chipkaart kunt aanvragen. En hoe u deze kunt gebruiken in het openbaar vervoer. Dat gebeurt in kleine groepjes. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers, die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer. Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst heeft u een telefoon, tablet of computer nodig, met een camera en microfoon.

Aanmelden via e-mail of telefonisch

Wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk: (038) 45 40 130. Na aanmelding ontvangt u een inlogcode. Weet u niet precies hoe het werkt of komt u er niet uit? Dan helpen we u graag telefonisch op weg.

Uitleg op station en proefreisje

Na de online bijeenkomst kunt u eventueel een afspraak te maken met de OV-ambassadeur. U krijgt dan uitleg op het station en kunt een proefreisje onder begeleiding maken. Deelname is gratis. Bij een eventueel proefreisje betaalt u uw eigen reiskosten.

Meer informatie

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Kijk voor meer informatie op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

vrouw met telefoon