Nieuwe fase werkzaamheden Borculoseweg in Groenlo ingegaan

Het werk aan de Borculoseweg gaat volgens planning. Vanwege het winterweer kiezen we ervoor om de werkgebieden nog iets kleiner in te delen. Als we door het weer moeten stoppen, dan voorkomen we dat grote delen van de weg zijn opgebroken. Ondanks dit gaat het werk sneller dan we hadden verwacht.

Vorige week rondden we de werkzaamheden tussen de afslag met de Hartebroekseweg en Kolkman Brandstoffen af. Volgende week willen we het laatste deel regenwaterriool ter hoogte van het Watermolenpad aanleggen. Daarna hoeft op dit deel alleen de bovenkant van de weg nog te worden aangepakt.

Nieuwe fase

Sinds afgelopen maandag is een nieuwe fase ingegaan. Vanaf de rotonde is de Borculoseweg bereikbaar tot en met de Emmasingel. De situatie bij Kolkman Brandstoffen verandert niet. Bewoners en bezoekers van Het Blik verwijzen we met een omleidingsroute via de Emmasingel, Heemskerkstraat en Thorbeckestraat. De omleidingsroute voor fietsers gaat via het Admiraal Helfrichplein en de Nolensstraat. In al deze straten kan het dus drukker worden met verkeer. We vertrouwen erop dat iedereen rekening houdt met elkaar.

Vervolg werkzaamheden

Volgende week komt het nieuwe asfalt op het deel van de Borculoseweg waar we het hoofdriool leggen. De ergste hinder is dan voorbij. De werkzaamheden aan de Borculoseweg gaan door tot mei. Voor de veiligheid van de mensen die aan de weg werken blijft tot die tijd een omleiding ingesteld. Wij houden u op de hoogte!

Werkzaamheden Borculoseweg