Nieuwe dienstregeling Arriva voor openbaar vervoer

Aanstaande zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling van Arriva in. Dit betekent ook in onze gemeente een aantal aanpassingen. Zoals nieuwe vertrektijden en andere routes.

De belangrijkste wijzigingen in onze gemeente:

  • Op zondagmiddagen gaat de trein tussen Winterswijk en Zutphen voortaan elk half uur rijden. Op werkdagen komt er om 05.56 uur een rit van Winterswijk naar Zutphen bij. Deze rijdt vervolgens door naar Apeldoorn.
  • Om vertragingen op buslijn 72 beter op te kunnen vangen verandert de dienstregeling tussen Neede en Groenlo. De overstap op de trein in Lievelde wordt hierdoor betrouwbaarder.
  • Lijn 73 en 74 rijden na Eibergen, via de N18, snel en comfortabel naar Enschede. Op werkdagen overdag rijden lijnen 73 en 74 gezamenlijk 4x per uur. ’s Avonds en in het weekend rijdt de bus onder lijnnummer 474 tussen Varsseveld en Haaksbergen en geeft daar aansluiting op lijn 62 (Twents) richting Enschede.
  • Op de route van lijn 198 (buurtbus) tussen Neede en Groenlo vervalt de halte bij Gezondheidscentrum Den Papendiek. De bus rijdt na het busstation door naar bedrijventerrein Den Sliem en Regionaal Bedrijvenpark Laarberg.

Plan je reis vooraf!

Ga jij ook met de (buurt)bus of trein op reis? Kijk dan op www.arriva.nl of www.9292.nl en plan je reis.

Logo Arriva 2017