Komend weekend afrondende werkzaamheden Nieuwe Twenteroute (N18) bij Lichtenvoorde-Zuid

In verband met het winterse weer gingen de geplande werkzaamheden aan de Nieuwe Twenteroute (N18) bij kruising Lichtenvoorde-Zuid afgelopen weekend niet door. BAM Infra voert de werkzaamheden nu komend weekend uit. Van vrijdagavond 8 december 19.00 uur tot zondagochtend 10 december 09.00 uur is de N18 in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

BAM Infra leidt het verkeer langs het werkvak. Of u wordt omgeleid met borden. Let op: op de omleidingswegen heeft u te maken met extra (bouw)verkeer.

Overzichtskaart van de kruising Lichtenvoorde

Overzicht werkzaamheden

  • Tot 8 december 19.00 uur is de N18 open in beide richtingen. De afslag naar Lichtenvoorde-Zuid is dicht vanwege werkzaamheden ter hoogte van de Varsseveldseweg. Verkeer vanuit Lichtenvoorde naar de N18 wordt omgeleid via de Esstraat – Richterslaan.
  • Van vrijdag 8 december 19.00 uur tot zondagochtend 10 december 09.00 uur is de N18 in beide richtingen afgesloten.
  • De fietsoversteek bij Lichtenvoorde-Zuid is buiten gebruik tot 10 december 09.00 uur. Fietsers worden omgeleid via de oversteek ter hoogte van Manschotterweg / Op ’t Zand.
  • Op zondag 10 december is de kruising Lichtenvoorde-Zuid gereed en in gebruik genomen. Het verkeer rijdt dan op een zogenaamde tussenlaag. Vanwege de kou gebeurt het asfalteren van de definitieve deklaag op een later moment.
  • Er komt bij de kruising ook een carpoolplaats. Het streven is om deze voor Kerst af te ronden. Tot die tijd ligt hier het bouwterrein/depot van BAM Infra.

Meer informatie

Een compleet overzicht van de afsluitingen en omleidingsroutes kunt u vinden op www.BAMbouwtN18.nl onder Kaart of Werkzaamheden of via www.vananaarbeter.nl. BAM Infra organiseert elke maandag van 12.00 tot 13.00 uur een inloopspreekuur op het projectkantoor, Boschgraven 2 in Varsseveld. Meer informatie staat op www.BAMbouwtN18.nl.