Herinnering: heeft u het klanttevredenheidsonderzoek Wmo of Jeugdwet al ingevuld

Ontvangt u ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Jeugdwet? Dan horen wij graag wat u daarvan vindt. Hiervoor hebben we 2 weken geleden een groot aantal brieven met vragenlijsten rondgestuurd. Heeft u de vragenlijst al ingevuld? Hartelijk dank! Heeft u dat nog niet gedaan? Dan vragen wij u dit alsnog te doen.

Wat is de impact van het coronavirus op de ontvangen zorg?

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die gaat over de ondersteuning die u als inwoner ontvangt. We leven nu in een vreemde tijd, waarin de zorg wellicht op een andere manier is vormgegeven dan in 2020. Daarom hebben we dit jaar extra vragen toegevoegd om te kijken wat de impact van het coronavirus is op de zorg die is ontvangen.

Herinnering – invullen kan tot 6 mei

Deze week worden er herinneringsbrieven verstuurd. U kunt de vragenlijst nog invullen tot donderdag 6 mei. Wilt u de deur niet uit om de papieren vragenlijst op de post te doen? U kunt de vragenlijst ook online invullen met de code die staat vermeld in de eerste brief.

Meer informatie

BMC onderzoek voert het onderzoek voor ons uit. Heeft u vragen over het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met BMC Onderzoek. U kunt BMC bereiken op werkdagen van 10:00 tot 15:00 via (070) 310 3850.

 

echtpaar met laptop