Hoe klimaatbestendig is jouw tuin? Doe mee aan de prijsvraag op 25 mei!

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, vindt in Lichtenvoorde het Schaapscheerdersfeest plaats. Ook openen we die dag het vernieuwde Beekdal! Een gezellige dag, met activiteiten voor jong en oud. Tijdens het Schaapscheerdersfeest is er ook een markt met verschillende kraampjes. Waterschap Rijn en IJssel en de gemeente Oost Gelre informeren hierbij ook over klimaatverandering. We nodigen iedereen uit om mee te doen aan een prijsvraag!

Klimaatbestendige tuinPrijsvraag: ‘Hoe klimaatbestendig is jouw tuin?’

Woon jij in de gemeente Oost Gelre? En heb jij in je tuin bijvoorbeeld een groen dak of bewust weinig stenen? Of vang je op eigen terrein regenwater op? Maak dan een foto van jouw klimaatbestendige tuin! Stuur deze uiterlijk dinsdag 23 mei per e-mail naar c.frencken@oostgelre.nl. Of breng je uitgeprinte foto mee naar het Schaapscheerdersfeest. Inleveren kan bij de stand van de gemeente en het waterschap. Doe dit vóór 14.00 uur. Wij verzamelen en beoordelen daarna alle inzendingen.

En de winnaar is….

De meest innovatieve, creatieve, groene en klimaatbestendige tuin wint! Rond 16.00 uur maken we de winnaar bekend. De winnaar ontvangt een mooie prijs die past binnen de klimaatbestendige tuin.

Kortom, we zien jouw inzending graag tegemoet komen tijdens het Schaapscheerdersfeest! En uiteraard kun je dan ook genieten van de vele activiteiten en de opening van het vernieuwde Beekdal.

Poster schaapscheerdersfeest