Gratis aansluiting winkeliers shoprooster.nl: tool winkelbezoek op afspraak

Sinds woensdag 3 maart mogen consumenten weer een bezoek brengen aan niet-essentiële winkels. Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden. Eén van deze voorwaarden is het maken van een shop-afspraak bij de betreffende winkel. Misschien beschikt uw winkel al over een online reserveringstool. Voor winkeliers in Oost Gelre die dat nog niet hebben, is het mogelijk om zich gratis aan te sluiten bij shoprooster.nl. 

De gemeente Oost Gelre stelt aansluiting op shoprooster.nl gratis beschikbaar

Shoprooster.nl is een eenvoudige online tool voor het maken van een afspraak voor winkelbezoek. Hiermee kunnen consumenten een winkelblok of een tijdslot kunnen reserveren bij een winkel naar keuze. Natuurlijk binnen de richtlijnen: 4 uur van te voren een afspraak plannen en maximaal 2 bezoekers per verdieping. Winkeliers in Oost Gelre hoeven geen aansluitkosten te betalen. Ook het gebruik tijdens de door de regering afgekondigde periode van COVID-maatregelen is gratis.

Eenvoudig in gebruik

De online agenda staat voor u, winkeliers, klaar zonder dat u ingewikkelde wijzigingen hoeft te doen aan uw huidige website of webshop. Klanten kunnen online een afspraak inplannen bij de winkel die zij graag willen bezoeken, geheel volgens de geldende richtlijnen. U, als winkelier, heeft direct inzicht in de agenda van uw eigen winkel.

Wilt u aansluiten op https://oostgelre.shoprooster.nl/?

Stuur dan een e-mail naar info@shoprooster.nl. Geef daarbij aan dat u wilt aansluiten op het shoprooster van de gemeente Oost Gelre. Meer informatie en veelgestelde vragen vindt u op www.shoprooster.nl.

 

De tool is ontwikkeld door de Achterhoekse bedrijven Home of Happy Brands en MMProjects.