Gemeente Oost Gelre geeft GEEN gemeentegids meer uit

Vorig jaar zomer verscheen de gemeentegids 2020. We hebben toen ook besloten dat we geen nieuwe gemeentegids meer gaan uitgeven. Geen papieren gids, maar ook geen digitale versie. De gids 2020 is dus de laatste officiële gemeentegids.

FMR Productions / Lokaal Totaal brengt in eigen beheer Informatiegids uit

Onze gemeentegids werd tussen 2007 en 2020 uitgegeven door FMR Productions / Lokaal Totaal. Zij zijn nu in eigen beheer bezig met het samenstellen van een Informatiegids Oost Gelre. Het kan zijn dat u, als u in onze oude gemeentegids stond, hiervoor wordt benaderd. Maar dat is dus niet in opdracht van de gemeente.

Geen gids meer in opdracht gemeente Oost Gelre

Elk bedrijf kan en mag een gemeentegids uitgeven. Maar ze mogen niet melden dat het een gids is in opdracht van of in samenwerking met de gemeente Oost Gelre. Wij hebben altijd goed samengewerkt met FMR. Maar er zijn ook bedrijven met minder goede bedoelingen. Dus, word je benaderd, telefonisch, via e-mail of aan de deur voor een vermelding in een informatie- of gemeentegids? Of voor het plaatsen van een advertentie? Weet dan dat de gemeente Oost Gelre niet de opdrachtgever is voor een nieuwe gemeentegids. Blijf dus altijd alert.