Geef uw mening en lever een bijdrage aan de toekomst van de Achterhoek

logo Achterhoek AmbassadeursAlweer voor de vierde keer is een onderzoek uitgezet bij het inwonerpanel Achterhoek Spreekt. Dit keer peilen we hoe Achterhoekers zich voelen en hoe ze bewegen en sporten.

Invullen van de vragenlijst kan tot 28 september

Doe ook mee! 

Verbeteren van de gezonde leefstijl van inwoners

Het onderzoek is opgesteld vanuit de thematafel Gezondste Regio in samenwerking met Achterhoek in Beweging. De resultaten van het onderzoek zijn waardevol voor het verbeteren van de gezonde leefstijl van inwoners in de Achterhoek. Eén van de doelstellingen van 8RHK ambassadeurs, waar (zorg)organisatie, bedrijven en overheden samenwerken. Eind oktober 2021 zijn de resultaten bekend en worden opgenomen in de Achterhoek Monitor.

Al 4600 leden, word ook lid!

Graag horen wij de mening van inwoners over onderwerpen die spelen in de Achterhoek. Lid worden kan altijd en is gratis. Als u lid bent, vragen wij u circa twee keer per jaar mee te doen aan een (online/ schriftelijk) onderzoek. Dat kost circa 10 minuten van uw tijd. Eerdere onderwerpen die aan bod kwamen: De Toekomst van de Achterhoek, Mobiliteit en de Achterhoekse Identiteit. Meedoen aan het huidige onderzoek als nieuw panellid wordt erg gewaardeerd. Er worden geen medische vragen gesteld.