GEANNULEERD: Algemene informatieavond op 25 januari over maatjesproject in Oost Gelre

Algemene informatieavond maatjesproject op 25 januari gaat niet door | Vanwege te weinig aanmeldingen gaat de algemene informatieavond over het maatjesproject in Oost Gelre op woensdag 25 januari niet door. Heeft u vragen over het maatjesproject? Dan kunt u contact opnemen met Lisa Steneker, l.steneker@oostgelre.nl of 0544 39 35 59.

Voor inwoners die zich hebben aangemeld als maatje, heeft de gemeente in december al een informatieavond georganiseerd. De zaal zat vol met zo’n 50 inwoners. Een aantal van deze enthousiaste vrijwilligers is inmiddels al aan de slag gegaan met het begeleiden van nieuwkomers in onze gemeente.

Informatieavond 25 januari

U kunt nog steeds maatje worden. Denkt u erover om zich aan te melden als vrijwilliger voor het maatjesproject, maar wilt u eerst graag wat meer informatie? Dan bent u van harte welkom op 25 januari. We vragen u wel om u aan te melden. De informatieavond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 21.30 uur. De avond wordt gehouden in het stadhuis in Groenlo.

Programma

Aan het woord zijn onder andere de gemeente en een ervaringsdeskundige: Afra Nawaf Khudid. “Ik woon nu 5 jaar in Oost Gelre, en heb zelf ervaren hoe het is als nieuwkomer. Ik wil die ervaringen graag met u delen. Ik ben ontzettend goed geholpen door mijn buren. Daardoor kan ik nu hopelijk ook andere nieuwkomers op weg helpen in Oost Gelre.”

Aanmelden niet meer mogelijk

Vanwege te weinig aanmeldingen gaat de algemene informatieavond over het maatjesproject in Oost Gelre op woensdag 25 januari niet door.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Lisa Steneker, via l.steneker@oostgelre.nl of (0544) 39 35 59. 

De informatieavond in december