Electrocar rijdt in Lichtenvoorde weer vanaf 26 april!

Vanaf 26 april rijdt de electrocar in Lichtenvoorde weer. De car heeft vanwege corona noodgedwongen maandenlang stilgestaan. Maar gelukkig kunnen de ritten weer worden gepland.

Maatregelen RIVM

Natuurlijk gelden de maatregelen van het RIVM. Mondkapjes zijn verplicht. En ook hier geldt: bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts of als u een huisgenoot heeft met klachten, annuleert u de rit.

Voor wie is de electrocar?

Bent u (tijdelijk) minder mobiel? Of heeft u een beperking waardoor u zelf niet kunt of durft te rijden/fietsen? En u wilt toch graag ergens naartoe? De electrocar brengt u bijvoorbeeld naar de huisarts, de fysiotherapeut, de kapper, bij een vriendin op de koffie, of naar de winkel. Een vaste groep chauffeurs helpt u met in- en uitstappen en eventueel met het tillen van de boodschappen. U wordt bij de deur opgehaald en ook weer bij de deur afgezet. Met één telefoontje is het geregeld. Op tijd bellen is aan te raden zodat u ervan verzekerd bent dat u op de gewenste tijd opgehaald kunt worden.

Wanneer en waar rijdt de electrocar?

  • De electrocar rijdt van maandag t/m vrijdag van 8.30 12.15 uur en van 13.15 – 17.00 uur (uitgezonderd de feestdagen).
  • De electrocar rijdt in Lichtenvoorde en nabije omgeving, zoals de kerkdorpen (m.u.v. Mariënvelde)

Afspraak maken

U kunt met de chauffeur een afspraak maken via telefoonnummer: 06 – 22 15 47 21.

Vrije gift

Een rit met de electrocar is gratis. Maar een vrije gift is zeer welkom. De giften wordt gebruikt voor het onderhoud en de verzekering van de car. 

De electrocar rijdt in Lichtenvoorde en Groenlo