De electrocar is er ook voor u!

Het is inmiddels een niet meer weg te denken karretje binnen de gemeente Oost Gelre: de electrocar. Er rijden 2 electrocars in onze gemeente. Het beheer ervan ligt bij Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.

Bent u (tijdelijk) minder mobiel? Of heeft u een beperking waardoor u zelf niet kunt of durft te rijden/fietsen? Maar u wilt toch graag ergens naar toe? De electrocar brengt u erheen! Bijvoorbeeld naar de huisarts, de fysiotherapeut, de kapper, bij een vriendin op de koffie, naar uw kaartclubje, een KBO activiteit of naar de winkel.

Een rit met de electrocar

Een vaste groep chauffeurs helpt u met in- en uitstappen, maar ook met het tillen van de boodschappen. Zij halen u bij de voordeur op en zetten u hier ook weer af.  Met één telefoontje is het geregeld. We raden u wel aan op tijd te bellen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op de gewenste tijd wordt opgehaald.

Er zelfstandig op uit

Met de electrocar kunt u er weer zelfstandig op uit en blijven ‘meedoen’. Zonder afhankelijk te zijn van kinderen of buren. Maak er gebruik van: de electrocar is er voor u!

Electrocar Groenlo

  • De electrocar rijdt van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.15 uur en van 13.15 – 17.00 uur (niet op feestdagen).
  • U kunt met de chauffeur een afspraak maken via telefoonnummer: 06 – 57 98 81 83.
  • De electrocar rijdt in Groenlo en nabije omgeving.

Electrocar Lichtenvoorde

  • De electrocar rijdt van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.15 en van 13.15 – 17.00 uur (niet op feestdagen).
  • U kunt met de chauffeur een afspraak maken via telefoonnummer: 06 – 22 15 47 21.
  • De electrocar rijdt in Lichtenvoorde en nabije omgeving, zoals de kerkdorpen (m.u.v. Mariënvelde)

Vrije gift

De ritten met de electrocars zijn gratis, maar een vrije gift is van harte welkom. Dit wordt gebruikt voor het onderhoud en de verzekering van de electrocar.

Electrocar Groenlo